GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  ANUNȚ OFICIAL

Decizie drastică luată de TVR » Au fost interzise colaborările externe! Un club din Liga 1 rămâne fără ofiţer de presă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 decembrie 2017 20:06

Comitetul Director al TVR a respins majoritatea colaborărilor externe ale jurnaliştilor, ceea ce afectează un grup de comentatori sportivi, dar şi un club din Liga 1, conform paginademedia.ro.

Poli Iaşi va trebui să-şi caute un nou ofiţer de presă, după ce TVR a respins colaborarea lui Lucian Lucescu, jurnalist la Studioul TVR, cu gruparea din Liga 1.

De asemenea, jurnaliştii sportivi Marian Olaianos, Daniel Chican, Narcis Şelaru, Monica Bucur, Emil Hossu Longin și Cristian Mîndru nu vor mai putea colabora cu alte posturi de televiziune pentru a comenta evenimente sportive, anunţă sursa citată.

Aceştia nu au fost singurii afectaţi, în condiţiile în care şi alţi jurnalişti ai televiziunii de stat nu vor mai putea colabora cu alte radiouri, posturi de televiziune sau site-uri de ştiri (lista completă AICI).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
mioriticul
mioriticul  •  28 Decembrie 2017, 11:40

Te tov. 0.I. nu zice nimic. Eu mai sper sa scapam de el cel putin la transmisiile meciurilor echipei nationale. Nu pot sa-i uit mecla dezamagita la victoria cu Armenia si ingimfarea la 0-0 cu Kazastan. Halal patriot, dar mare sovin.

rumunek
rumunek  •  28 Decembrie 2017, 01:04
Postat de haideusicfr pe 27 Decembrie 2017, 21:46

N-am prea inteles schepsisul.

Adica asa cum cei de la Digi nu comenteaza la Dolce, cum cei de la Pro nu apar la Antena, nici cei de la TVR sa nu mai taie frunza la caini pe bani publici pentru pensie si sa castige in colaborari cu posturi comerciale, mai ales la colegul Enachescu. In conditiile in care portofoliul de transmisii sportive al TVR, indiferent de atractivitatea lor, s-a marit foarte mult, probabil ca ar fi trebuit sa mai angajeze noi jurnalisti pentru a acoperi toate comentariile.

haideusicfr
haideusicfr  •  27 Decembrie 2017, 21:46

N-am prea inteles schepsisul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close