GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  FACEBOOK

Ecou extraordinar al interviului exclusiv realizat de Ovidiu Ioanițoaia cu Iulian Chiriță, încarcerat la Barcelona » Peste 3.000 de share-uri pe facebook!

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2016 19:29

Interviul exclusiv realizat de directorul GSP, Ovidiu Ioanițoaia, cu fostul internațional Iulian Chiriță, aflat în închisoare în Spania, a avut un succes extraordinar în mediul online.

Articolul publicat pe GSP.ro a strîns peste 3.000 de share-uri pe facebook și numeroase comentarii în care românii căutau un mod prin care să-l ajute pe Chiriță.

Acesta este încarcerat în Barcelona din octombrie 2015. "Sînt tratat ca ultimul criminal! Pe 26 octombrie au năvălit mascaţii şi aproape c-au spart uşa! Ne-au pus pe burtă pe toţi, întreaga familie, inclusiv pe nevastă-mea, operată pe creier, iar pe mine m-au încătuşat şi m-au adus aici. De ce m-au adus şi de ce nu-mi dau drumul n-am aflat! Cică dosarul e la secret, nu-i cunoaşte conţinutul nici avocatul, care m-a costat pînă acum vreo 3.000 de euro! Avocatul suspectează o eroare judiciară, dar nici lui nu i se permite accesul la documente! Cică aş fi asociat într-o bandă mafiotă, membru al ei. O minciună, eu sînt nevinovat, complet nevinovat", povestește Chiriță.

Articolul complet poate fi citit AICI!

TOP 5 Cele mai share-uite articole de azi de pe site-urile de știri, conform PAGINADEMEDIA.RO:

1. Gsp.ro, “Telefon disperat primit de Ovidiu Ioanițoaia de la un fost internațional român aflat în închisoare la Barcelona: "Ajutor! Sînt tratat ca un criminal în serie!"

- 3062 share-uri pe Facebook.

2. Startupcafe.ro, “27.700 de euro de la stat pentru SRL, PFA si alte mici afaceri la sate. Descarca proiectul de procedura”, de Claudiu Zamfir

- 425 share-uri pe Facebook.

3. HotNews, “DNA incepe cercetari in cazul puscariasilor - scriitori si acuza profesori universitari, editori si functionari de la Penitenciare ca au creat un fenomen"

- 360 share-uri pe Facebook.

4. Digi24.ro, “EXCLUSIV: Cele 13 cazuri Bodnariu din Norvegia. În ultimii 5 ani, 26 de copii români au fost separaţi de familii”, de Laurentiu Mihu

- 244 share-uri pe Facebook.

5. Profit.ro, “Parchetul General a găsit 10,5 milioane de euro în contul vicepreședintelui PSD Caraș-Severin"

- 280 share-uri pe Facebook.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
851907771543631
Iliescu Liviu  •  14 Ianuarie 2016, 20:15

Sa speram ca e eroare judiciara,desi Chiru se incadreaza in profilul uman al lui Danut Lupu,un celebru predecesor

agiler
agiler  •  14 Ianuarie 2016, 19:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează