GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Ediţie specială la Replay » 10 ani de la "dubla" Steaua - Valencia, imagini de colecţie pentru orice stelist

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 martie 2015 18:17

În această seară de la ora 19:00, în direct pe TVR 2, Marian Olaianos şi Marius Mitran vă invită la o nouă ediţie de colecţie dedicată meciurilor memorabile din fotbalul românesc.După imagini de arhivă cu personaje emblemă ale fotbalului de la noi, astăzi, la Replay timp de o oră se va discuta despre cele două meciuri din 2005 din Cupa UEFA atunci cînd Steaua reuşea să elimine Valencia pe Ghencea, după executarea loviturilor de la 11 metri. Imagini senzaţionale din deplasarea din Spania, golul lui Aimar şi parada excepţională a lui Hamutovski de pe Mestalla.

Apoi vor fi difuzate golurile de pe Ghencea de pe 24 februarie 2005, cînd erau doar 4 grade Celsiul şi peste 30.000 de spectatori în ploaie. Primele 90 de minute ale returului Steaua-Valencia, cu golurile lui Cristea, cu atmosfera fenomenală şi cu nebunia lui Walter Zenga, care a început partida cu 3 atacanţi!

Pe final, telespectatorii Replay vor revedea integral loviturile de la 11 metri, reuşitele lui Rădoi, Lovin, Boştină şi Dică, dar şi ratările care vor rămîne în istorie ale lui Baraja şi cu Di Vaio.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
mariusraul
mariusraul  •  03 Martie 2015, 12:10

Superb meciul... Atunci parca era o alta generație de suporteri s.a.m.d ...

insurgentul.
insurgentul.  •  02 Martie 2015, 21:17
Postat de forumeer pe 02 Martie 2015, 20:02

Minunate imaginile, greu sa-ti stapanesti lacrimile ca stelist la revederea acelor momente. Unul dintre cele mai emotionante meciuri pe care le-am vazut vreodata. Genul de meci de care-ti amintesti toata viata. Mi-e dor de Steaua...

Ce atmosfera INCENDIARA, ce prezenta masiva a oamenilor, ce spectacol faceau peluzele. Vremuri in care erau respectati, urati, dar o ura mai pozitiva decat acum!

forumeer
forumeer  •  02 Martie 2015, 20:02

Minunate imaginile, greu sa-ti stapanesti lacrimile ca stelist la revederea acelor momente. Unul dintre cele mai emotionante meciuri pe care le-am vazut vreodata. Genul de meci de care-ti amintesti toata viata. Mi-e dor de Steaua...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează