GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

EXCLUSIV // DigiSport rămâne fără prezentatoare! Camelia Bălțoi a semnat cu Antena 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 februarie 2020 14:11

Continuă mișcările spectaculoase pe piața media din România! Antena 1 își reface redacția de sport după 6 ani și deja a început să facă „transferuri” importante. A bătut palma cu reporteri, editori de știri și de montaj, cameramani, dar și producători.

Pe lângă toate aceste mutări, ultima mișcare pe care Antena 1 a făcut-o a fost să bată palma și cu Camelia Bălțoi pentru postul de prezentatoare! Camelia era unul dintre cei mai vechi angajați ai postului deținut de RCS&RDS, lucrând la Digi de mai bine de 8 ani.

În vârstă de 30 de ani, Camelia este născută la Drobeta Turnu-Severin, dar după ce-a absolvit Facultatea de Drept, în loc să participe la examenul la magistratură, a decis să-și depună CV-ul la zece televiziuni din București. A fost aleasă de Digi, iar de opt ani prezintă știrile postului.

"Îmi place Jose Mourinho pentru aroganța pe care o afișează, o imagine creată însă și prin stilul vestimentar. Aproape mereu sobru. Îi văd pe antrenori îmbrăcați elegant, în negru, la costum. Cred că e momentul să renunțăm la trening și la tricouri clasice de prezentare. Antrenorii pot da ora exactă, atunci când vine vorba de cum ies de la vestiare jucătorii"
Camelia Bălțoi, prezentatoare

+11 FOTO

"Îmi place vibrația suporterilor români, care se simte pe orice stadion din lume unde ar juca echipele noastre. Reușim să ne facem simțită prezența indiferent de cât de puțini sau mulți am fi. Nu îmi place stilul de joc. Fotbalul romantic, jucat de Generația de Aur, era mai frumos. Acum, parcă nu se mai leagă pasele ca odinioară, parcă se faultează mai mult, ba chiar se ajunge la incidente urâte cu înjurături, îmbrânceli...."
Camelia Bălțoi, prezentatoare

Surse din piața media au dezvăluit pentru GSP.ro că și Alexandra Tudor, care în prezent e angajata B1TV, iar în trecut a lucrat la TV Sport ro, se va alătura în curând proiectului Antenei 1. Alexandra Tudor este născută în Bucureşti, a absolvit Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice.

Camelia Bălțoi, despre ritualurile pe care le face înainte de a intra în studioul știrilor sportive: „Mor, mor, mor” :)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
954215071297337
Rosca Stelus  •  14 Februarie 2020, 17:36

Cutremur in tv. romana ! A plecat asta la Antena 1 si s-au daramat niste blocuri, niste case , in sfarsit, cutremur ce mai....Zguduiala mare....

steaua.libera
steaua.libera  •  14 Februarie 2020, 16:40

Auzi, cica prezinta stiri la Digi de 8 ani. Va zic eu ca prezinta de maxim 2. Redactore, da-i un telefon si vezi exact, te faci de ras.

bazinga
bazinga  •  14 Februarie 2020, 16:25

SENZATIONAL!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează