GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  REPLICĂ

"Faultat" de Radu Paraschivescu, Dumitru Graur dă replica: "Am greșit un cuvânt în 3 ore, mulțumesc pentru atenționare"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 15:14

Dumitru Graur, președintele APS, îi răspunde lui Radu Paraschivescu, scriitorul care a publicat un editorial virulent împotriva sa pe siteul digi24.ro (textul poate fi citit aici).

Paraschivescu l-a atacat pe Graur direct pentru prestația de la Gala APS. Iată un fragment din editorialul semnat pe Digi24: "Ca preşedinte al APS, Dumitru Graur a ţinut să joace şi rolul maestrului de ceremonii, ceea ce a presupus şi livrarea de mici indicaţii scenice pe care le-a auzit lumea din sală şi de la televizor. Printre ele, rugămintea adresată uneia dintre asistentele dumisale „să înmâne premiul” celui chemat la rampă. Invitaţia i-a fost adresată ceva mai târziu şi lui Ilie Năstase, care urma s-o premieze pe Simona Halep. După un „te rog să înmânezi” iniţial, Dumitru Graur a revenit asupra deciziei şi a reformulat: „te rog să înmâni”".

Iată răspunsul președintelui APS

În legătură cu articolul "Tanzanezul care înmână"

Ţin să-i mulţumesc pe această cale scriitorului Radu Paraschivescu pentru că mi-a dat prilejul să-mi cer scuze spectatorilor din sala Ateneului, ca şi telespectatorilor care au urmărit Gala APS 90, pentru modul greşit în care am pronunţat unul dintre cuvintele rostite în timpul celor aproape 3 ore ale evenimentului, un eveniment care s-a bucurat de altfel de frumoase aprecieri.

Dumitru Graur,

Preşedinte APS

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
mihnea74
mihnea74  •  27 Noiembrie 2017, 18:50

Nu as spune rautate.Pe Graur il stiu de mic copil un izvor de perle lingvistice

claudiu.h12
claudiu.h12  •  27 Noiembrie 2017, 18:22

Cata rautate ieftina in tarisoara asta...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează