GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  LIGA 1

Gafă amuzantă în direct la TV » "Niciodată, niciodată! FCSB a făcut un transfer excelent, nu-mi explic de ce nu joacă". După 5 minute: "Am făcut o mare greșeală" :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iulie 2017 14:12

Dumitru Graur, președintele Asociației Presei Sportive și colaboratorul postului TV DolceSport, a comis o gafă spumoasă într-o emisiune la postul mai sus amintit.

Invitat în studio alături de expertul pe probleme de arbitraj   Constantin Zotta, Graur a comentat o imagine cu primul 11 al FCSB și era contrariat de faptul că Benzar nu joacă din primul minut și că Nicolae Dică îl folosește pe postul de fundaș dreapta tot pe Gabriel Enache.

"La fundașul dreapta nu văd cum n-ar juca Benzar și-ar juca Enache. Niciodată, niciodată! Benzar d-aia a fost adus că e fundașul dreapta pe care FCSB, care să nu zic Steaua, deși pe vremuri era Steaua, și tot de pe vremea aia își doreau un fundaș dreapta cu forță, cu putere și nu îl obținea. De data asta, printr-un transfer excelent făcut, Benzar poate fi unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei", a spus Dumitru Graur în platoul TV DolceSport.

Doar că jurnalistul se referea la Romario Benzar, fundașul dreapta de 25 de ani al campioanei Viitorul, confundându-l cu fratelele lui mai mic,  Daniel Benzar, mijlocaș născut pe 30 decembrie 1997, care a început fotbalul la LPS Banatul, fiind transferat de FCSB în 2015. Tânărul jucător a evoluat, însă, timp de două sezoane, la Clinceni, în L2, revenind după împrumut la începutul verii.

După declarația lui Graur, moderatorul emisiunii, Alex Rădulescu, a introdus un interviu cu Florin Tănase despre meciurile cu Timișoara și cu Viktoria Plzen, apoi discuția s-a mutat din nou în platou.

Graur a intervenit imediat: "O rectificare pe care trebuie să o facem. Tu ne-ai spus... Am făcut o mare greșeală! Era vorba de alt Benzar, fratele internaționalului de la Viitorul. Credeam că s-a făcut un transfer de ultim moment.... Să dea Dumnezeu să aibă talent ca fratele lui mai mare".

Cu zâmbetul pe buze, Constantin Zotta, aflat și el în studio a spus: "Am crezut că s-a întâmplat ceva în dimineața asta". :)

Dumitru Graur (70 de ani) este în prezent președinte al Asociației Presei Sportive, ales din martie 2011. Celebrul fost comentator radio și TV a obținut în carieră premiul „Sebastian Domozină” (2001) - pentru cel mai bun gazetar sportiv al anului (CSJ), premiul „Ioan Chirilă” (2001) pentru presă scrisă - premiul special pentru emisiunea „Ora lui Graur” realizată pentru Radio București (2002) și premiul APTR 2008 pentru cea mai bună emisiune sportivă a anului - „Parfum de glorie”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
batranu59
batranu59  •  21 Iulie 2017, 19:07

Apropo de comentatori... Prin anii '80 in cadrul emisiunii radio "Fotbal minut cu minut" coordonata din studio de Gheorghe Minoiu, Ilie Dobre era in direct si comenta un meci anost, dar in stilul sau vulcanic, caracteristic (o pasa de-a latul terenului era comentata ca o mare ocazie de gol). Cand cedeaza legatura in studio, Minoiu ii spune: Ilie, las-o mai moale ca in ritmul asta jucatorii nu vor mai fi capabili sa intre si-n repriza a II a. :)))

batranu59
batranu59  •  21 Iulie 2017, 19:04

Apropo de comentatori... Prin anii '80 in cadrul emisiunii radio "Fotbal minut cu minut" coordonata din studiou de Gheorghe Minoiu, Ilie Dobre era in direct si comenta un meci anost, dar in stilul sau vulcanic, caracteristic (o pasa de-a latul terenului era comentata ca o mare ocazie de gol). Cand cedeaza legatura in studiou, Minoiu ii spune: Ilie, las-o mai moale ca in ritmul asta jucatorii nu vor mai fi capabili sa intre si-n repriza a II a. :)))

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  21 Iulie 2017, 18:39

Domnul graur făcea ,,fente,, și înainte de ,,marea revoluție din 1989 ,, cine l-a angajat atunci, de ce nu, poate l-a angajat și acum !!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează