GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  DREPTURI TV

Gigi acuză o înţelegere Dragomir-DigiSport! Ce replică i-a dat Dragomir

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 16 iunie 2011 07:04

Preşedintele LPF le-a transmis cluburilor o adresă prin care le-a solicitat acordul să vîndă pachetele rămase cu 36 de milioane de euro.

"Sîntem deja înţeleşi cu cineva pentru restul pachetelor rămase nelicititate" a fost anunţul lui Dumitru Dragomir la GSP TV. N-a oferit şi numele televiziunii cu care ar fi bătut palma. A făcut-o însă Gigi Becali. "S-a înţeles în stil mafiot cu DigiSport, după ce a făcut blat de la început cu Consiliul Concurenţei şi cu toate televiziunile", a reacţionat violent patronul Stelei.

De unde vine reacţia dură a lui Becali? Boss-ul LPF a trimis oficial cluburilor din Liga 1 o adresă în care cere acordul acestora pentru ca Liga să vîndă fără licitaţie restul de 6 pachete pentru suma totală de 36 de milioane de euro. "Adică noi am vîndut 3 pachete cu 36 de milioane de euro şi el vrea acum să ia 36 de milioane pentru toate celelalte la Digi? Eu nu sînt prostul lor, eu i-am spus că nu accept aşa ceva", a comentat Gigi.

REPLICA LUI DRAGOMIR: "Să le vîndă Gigi şi tot ce e peste 40 de milioane, sînt banii lui"

- Domnule Dragomir, Gigi Becali vă acuză că aveţi o înţelegere cu Digi.
- Poftim? N-am nici o înţelegere cu nimeni. De unde a apărut nebunia asta?

- Atunci de ce spune că aţi trimis cluburilor o adresă să fie de acord cu suma de 36 de milioane?
- Ca să le arăt celor care tot vin pe la LPF şi propun diverse sume pentru restul pachetelor că nu sîntem mandataţi de cluburi să negociem decît de la 37 de milioane în sus. Păi, veneau toţi neica-nimeni şi dădeau cîte 4, 7 sau 9 milioane de euro.

- A declarat că nu e de acord să fie prost...
- Să le vîndă, domnule, el şi tot ce ia peste 40 de milioane pentru restul de 6 pachete vor fi banii lui, că noi avem voie, ca Ligă, să dăm comision de 10 la sută.

- Spune că cei de la DigiSport au făcut deja o propunere.
- Da, aşa este. Ne-au propus 27 de milioane de euro pentru restul pachetelor, dar n-am zis că ne-am înţeles cu ei. Încă sîntem în negocieri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
haxor
haxor  •  16 Iunie 2011, 16:46

:-))))))))))))))))))) sindromu Mititelu se pare ca la atins si pe Jiji, Doamne ajuta sa termine ca ala..!!!. :-))))))))))

steaua.13
steaua.13  •  16 Iunie 2011, 15:05

mai bine ar regla conturile cu armata ca sa jucam acasa la noi in ghencea,despre drepturi ar trebui sa taca si asa este prea mult pentru nimic.

f.c_porto
f.c_porto  •  16 Iunie 2011, 14:50

hahahahahha unde sunt acele multe milioane peste 35 de care vorbeati acum cateva zile domnule dragomir

Vezi toate comentariile (18)
Comentează