GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Imagini unice din arhiva fotbalului românesc vor fi din nou difuzate pe micile ecrane » Replay se reia luni seară, pe TVR 2, de la ora 23:30

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2016 17:24

După aproape opt luni de la decizia postului public de televiziune de a scoate din grila de programe singura emisiune de sport a postului, luni, de la ora 23:30, pe TVR 2, emisiunea Replay revine!

Gazdele emisiunii vor fi ca și până acum, jurnalistul și comentatorul Marian Olaianos şi directorul de imagine al Ligii Profesioniste de Fotbal, Marius Mitran.

"Revenim pe micile ecrane și suntem foarte fericiți că avem această ocazie. Sportul românesc are multe imagini de aur, pe care noi le vom difuza în fiecare săptămână la această emisiune! O emisiune de 80 de minute, în care iubitorii fotbalului de la noi din țară vor vedea imagini unice!", spune realizatorul Marian Olaianos.

Acesta a dezvăluit pentru GSP ce se va întâmpla în primele ediții ale emisiunii difuzată de TVR 2: "Mai multe episoade care vor fi dedicate sezonului european de excepție pentru fotbalul românesc! Cel din 2005-2006 atunci când România avea trei echipe în grupele Cupei UEFA: Steaua, Dinamo și Rapid".

"Începând de luni seară, telespectatorii TVR 2 vor putea vedea rezumatele extinse ale meciurilor celor trei echipe românești, dar și imagini de colecție din afara terenului. Vom avea 40 de meciuri din sezonul european 2005-2006, atunci când Steaua, Dinamo și Rapid câștigau în fața celor mai importante echipe din Europa", spune Marius Mitran, directorul de imagine al LPF și invitatul permament al emisiunii Replay.

Replay a început să fie produsă în urmă cu 9 ani, iar Marian Olaianos și Marius Mitran au luat în trecut premiul special al juriului la premiile TV Mania, premiul pentru cea mai bună emisiune TV la premiile "Ioan Chirilă", premiul pentru mass- media la Gala Fotbalului Românesc, dar şi premiul special la Gala Fanatik.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
supereduardo10
supereduardo10  •  15 Martie 2016, 02:22

poate ne spuneti si cum a ajuns badoi la fcsb dupa ce la scapat pe banel in meciul tur :))

gabonne1982
gabonne1982  •  14 Martie 2016, 19:41
Postat de negreanvlad99 pe 13 Martie 2016, 18:53

De puneau emisiunea la o ora mai decenta.Ei nu se gandesc ca poate mai vor si elevii sa se uite la Replay pe TVR.

asa este.Si eu ma gandeam exact la acelasi lucru

negreanvlad99
negreanvlad99  •  13 Martie 2016, 18:53

De puneau emisiunea la o ora mai decenta.Ei nu se gandesc ca poate mai vor si elevii sa se uite la Replay pe TVR.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează