GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  EURO 2016

Informaţii noi pe piaţa media din România » Cum poate lua TVR drepturile pentru meciurile de la turneul final din 2016

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 septembrie 2015 10:07

Surse credibile din cadrul Televiziunii Române susţin că prim-ministrul Victor Ponta vrea să scape de Stelian Tănase şi să-l numească preşedintele director general al TVR pe Bogdan Stanoevici, fost ministru în guvernul său.

"S-a vorbit în ultimele zile despre o intervenţie a premierului Victor Ponta şi despre o posibilă numire a fostului ministru pentru românii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici! Aceasta este singura variantă prin care postul public poate primi un ajutor de la Guvern de cîteva milioane de euro", spun sursele ziarului.

Ediţia tipărită de azi publică detalii din interiorul postului naţional de televiziune, mărturiile angajaţilor şi planul secret al premierului Victor Ponta de a-l demite pe preşedintele director general al TVR, Stelian Tănase.

Gazeta a încercat să ia legătura în mai multe rînduri cu Stelian Tănase pentru a discuta despre achiziţia drepturilor TV, dar fără nici un rezultat.

"Dacă există o soluţie, eu plec. Dar dacă aş pleca acum, ar fi sute de voci care m-ar acuza că am dezertat şi că am dat televiziunea pe mîna PSD-ului. Nu voi demisiona!"
Stelian Tănase, preşedinte TVR în iulie 2015

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează