GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Laurențiu Diniță, dublu campion al României cu Steaua București, a fost invitatul lui Victor Vrînceanu la GSP Live

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 octombrie 2019 10:00

Fostul atacant al Sportului și Stelei a strâns în prima ligă din România 147 de meciuri, în care a reușit să înscrie 30 de goluri.

De altfel, Laurențiu Diniță a jucat aproape același număr de meciuri în Liga 2 din România, 149, în care a marcat un număr dublu de goluri (67). 

A avut parte și de o experiență în străinătate, mai exact în Cipru, la Aris Limassol, echipă pentru care a strâns 46 de meciuri în 2 sezoane.

Laurențiu Diniță și-a încheiat cariera de fotbalist în 2011, iar ultima echipă pentru care a evoluat a fost Concordia Chiajna, club unde și-a început și cariera de antrenor. Demis recent de la formația ilfoveană, tehnicianul ne va povesti la GSP Live cum a decurs cariera sa de jucător, întâmplări inedite din vestiarele în care a fost, dar și ce planuri de viitor are și ce echipe își propune să antreneze.

Urmărește emisiunea pe site și pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează