GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  CITEȘTE PE TOLO.RO

Mîine, pe tolo.ro, Sorin Cucerai ne oferă o analiză neașteptată despre "decreței". Generația puternică și optimistă!

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2016 16:35

Preocupați să ne victimizăm sau să ne autoacuzăm, nu vedem lucruri esențiale, cele pe care filosoful Sorin Cucerai le publică mîine, pe tolo.ro, după o minuțioasă analiză a cifrelor statistice:

Noi, "decrețeii", sîntem prima generație care a emancipat femeile, sîntem cei care credem cel mai mult în libertate, cei mai optimiști pentru cum va arăta România peste 20 de ani, sîntem cei care nu l-am mai vota pe Ceaușescu și cetățenii atașați pluralismului politic.

"Noi am fost cei care au deschis această lume – și care continuă să o deschidă și azi. Nu uitați că suntem perseverenți și că avem o rezistență la stres mult peste medie! Cu noi a început – și continuă – libertatea. Cu noi a început – și continuă – lupta împotriva discriminărilor".

Nu ratați articolul lui Sorin Cucerai de pe tolo.ro de sîmbătă, 1 octombrie, ora 10!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează