GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  DREPTURI DE TELEVIZARE

Noi detalii privind situația drepturilor TV pentru Euro 2016 » Ce șanse sînt să mai transmită TVR

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2015 13:52

Șeful Televiziunii Române, Stelian Tănase, a susținut azi o conferință de presă pentru a oferi detalii în legătură cu posibila pierdere a drepturilor de televizare pentru Euro 2016.

"Demersurile noastre către oficialitățile române și către EBU continuă, încercînd să găsim o soluție. Marea noastră problemă este datoria istorică pe care TVR o are”, și-a început acesta discursul.

Televiziunea Română a fost nevoită să discute direct cu compania de marketing a FIFA.  S-a ajuns în această situație deoarece postul public nu poate oferi garanția că va putea plăti suma pentru aceste drepturi, așa că a fost exclusă din negocierile cu EBU (European Broadcasting Union). Această organizație reunește televiziunile publice din Europa.

Șansele ca TVR să mai obțină drepturile la Euro 2016, pentru cele 23 de meciuri „sînt mici dar se pot mări în funcție de negocierile care nici nu știm dacă mai există sau nu. Nu există nici un comunicat din partea altei televiziuni. Neexistînd, îmi închipui că nu s-au adjudecat celelalte 23 de meciuri”, a declarat Costi Șerbu, cel care negociază cu EBU din partea TVR.

„Nu există nici un termen limită. A existat un termen limită la EBU, atunci cînd am fost excluși din negocieri. După care a existat o negociere directă cu agentul de marketing al UEFA.

Am fost singurii excluși. Este pentru prima dată cînd s-a întîmplat ca România să nu participe la negocieri alături de celelalte 29 de țări”, a mai spus Șerbu.

700
de milioane de lei este datoria celor de la TVR declarată la sfîrșitul anului 2014 de Camelia Pătru, directorul financiar al postului public

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
biancorossi
biancorossi  •  06 Aprilie 2015, 17:31
Postat de imperator pe 06 Aprilie 2015, 16:53

Urata modificarea, foarte urata !

da, dar ti-ai recuperat contul original. asa ca, mucles, vere.)

sibelius
sibelius  •  06 Aprilie 2015, 16:57
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Varianta desktop e la fel de urata.

sestie.ro
sestie.ro  •  06 Aprilie 2015, 16:54

era mai bun vechiul format, e un semn ca ziarul era mai mult online si mai mult era un forum, acum este prosport2

Vezi toate comentariile (14)
Comentează