Articol de GSP - Publicat sambata, 01 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 01 noiembrie 2014 00:58

Gazeta Sporturilor a lansat platforma în care cititorii vor avea la dispoziţie o ediţie digitală. Mai exact, o aplicaţie cu ajutorul căreia cititorii vor lectura online, contra cost, Gazeta pe care nu o pot cumpăra în ziua respectivă de la chioşcul de presă.

Foarte multe dintre articolele publicate în ediţia tipărită a  Gazetei Sporturilor nu apar şi pe www.gsp.ro. Pe net, ele sînt  disponibile de acum doar în Gazeta Digitală, replica online a singurului ziar de sport tipărit de la noi.

639905-digitala.jpg
Click aici pentru a accesa Gazeta Digitală!

Gazeta Digitală poate fi accesată contra cost, iar plata se face foarte simplu, prin card ori prin SMS. O ediţie costă doar 0,5 € + TVA, iar abonamentele au şi ele preţuri foarte atractive: 5€ + TVA pentru o lună, 10€ + TVA pentru 3 luni sau 18€ + TVA pentru 6 luni. Ziarul care ajunge la chioşcurile de presă în zorii zilei poate fi citit în platforma Gazeta Digitală mult mai devreme, începînd cu ora 01:00.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”