GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP TV

RCS&RDS riscă o amendă de 50.000€ dacă nu introduce în grilă GSP TV!

GSP TV e primul canal de sport liber la retransmisie de către operatorii de cablu
GSP TV e primul canal de sport liber la retransmisie de către operatorii de cablu

Articol de - Publicat vineri, 22 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 22 iulie 2011 15:41

UPC s-a conformat deciziei CNA de a introduce GSP TV în grila de programe. În schimb, RCS&RDS întîrzie să o facă şi riscă doar penalizări financiare.


În urmă cu o săptămînă, GSP TV devenea primul canal de sport liber la retransmisie de către operatorii de cablu. Astfel, postul din Băneasa trebuia introdus obligatoriu în grila de programe a tuturor operatorilor din România, în urma unei decizii luate de către Consiliul Naţional al Audiovizului. Această hotărîre doar UPC a pus-o în practică, iar abonaţii acestui operator pot vedea gratuit, pentru prima dată, GSP TV. În schimb, în urma unui conflict mai vechi cu Antena 1, RCS&RDS refuză introducerea postului în pachetul de bază!

Răsvan Popescu, preşedintele CNA, explică la ce se expune operatorul de cablu prin această hotărîre: "Decizia CNA nu se poate realiza imediat. Este o procedură pe care toţi operatorii de cablu sînt obligaţi să o urmeze. În cazul în care vom primi o sesizare oficială din partea celor de la GSP TV, că un anumit operator nu a respectat decizia CNA, vom dezbate problema în şedinţele Consiliului şi vom sancţiona operatorul de cablu respectiv. Amenda minimă pe care o poate încasa este de 10.000 de lei, iar maximum pînă la 200.000 de lei, aproape 50.000 de euro. Nu cred că cei de la RCS&RDS se vor expune prin a nu introduce GSP TV în grila de programe. Nu se poate face recurs, nu se poate ataca o decizie dată de CNA!".

Reprezentanţii RCS&RDS nu au putut fi contactaţi pentru a comenta situaţia. În schimb, reporterii Gazetei au luat legătura cu serviciul clienţi: "Momentan, GSP TV nu se mai află în grila noastră, dar se discută reintroducerea acestuia. Nu putem să vă spunem cînd se va întîmpla acest lucru".


1,13 milioane de utilizatori avea UPC România în primul trimestru al anului 2011

2,8 milioane de utilizatori avea RCS&RDS în primul trimestru al anului 2011

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
sethjhon
sethjhon  •  22 Decembrie 2011, 17:49

Bagati mamica gsp ca o sa va pierdeti clientii

sethjhon
sethjhon  •  22 Decembrie 2011, 17:46

rds si-a vazut sacii in caruta si acum fac ce vrea muskii lor

sethjhon
sethjhon  •  22 Decembrie 2011, 17:46
Postat de omgwtfbbq pe 22 Iulie 2011, 04:30

uitati-va ce echipa sustine asta, asa se explica de ce vrea gsp'u inapoi...si inca o dovada ca stelistii sunt cei mai ratati din tara(nu toti)

cand baga astea gsp la rds?

Vezi toate comentariile (45)
Comentează