Articol de GSP - Publicat marti, 16 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 septembrie 2014 10:45

Invitat la rubrica săptămînală din emisiunea Deşteptarea, de la Europa FM, Cătălin Tolontan a citat astăzi o informaţie referitoare la Miodrag Belodedici, publicată de Gazeta Sporturilor.

Potrivit ziarului, Belodedici (50 de ani) nu s-a putut transfera de la GVD Bucureşti la FC Argeş 1953 pentru că bucureştenii au cerut bani pentru el!

"Mi se pare reconfortant şi simbolistic pentru meritocraţia sportului ca un fotbalist de 50 de ani să aibă încă o valoare şi nu pot să nu mă gîndesc, punînd în balanţă lucrurile, la cazul mult discutat al pensionării procuroarei DNA, Mariana Alexandru", a spus Tolontan la Europa FM.

"Ştiu că paralela poate părea forţată, dar este totuşi interesant cum, după 31 de ani de muncă şi după ce a rezolvat cazuri precum Dosarul Voicu, Ridzi sau Năstase, procuroarea Alexandru să dispară din sistem, iar sistemul să împrăştie zvonuri denigratoare la adresa sa. De asta e frumos sportul şi am înţeles încă o dată în dimineaţa asta discuţia dintre Andrei Pleşu şi Radu Cosaşu. Pleşu l-a întrebat pe Cosaşu ce pierde dacă nu se uită la fotbal. Cosaşu a răspuns: «Nu pierd nimic, dar ai cîştiga enorm fiind microbist»

Belodedici este cea mai buna veste pentru orice microbist", a mai spus Tolontan în emisiunea realizată de George Zafiu şi Vlad Petreanu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion