GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  TRANSMISIUNE

TVR transmite meciul România – Ungaria pe 22 martie

Articol de GSP - Publicat marti, 19 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 martie 2013 13:44

Partida Ungaria – România, meci al echipei naţionale din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal 2014, se transmite în direct la TVR1, TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro, în 22 martie.

Reprezentativa de fotbal a României întîlneşte Ungaria începînd cu ora 21:30, pe Stadionul „Ferenc Puskas" din Budapesta, meciul fiind comentat pentru telespectatorii TVR de Marian Olaianos şi Emil Hossu-Longin. În aceeaşi zi, înainte şi după meci, Tudor Furdui analizează şansele românilor la CM 2014 în cadrul unui Studio Fotbal.

Partida va fi prefaţată de o ediţie România-Ungaria special, realizată de Marian Olaianos, joi, 21 martie, de la ora 22:10. La România-Ungaria special, Marian Olaianos şi Marius Mitran dedică peste 100 de minute de discuţii şi imagini istoriei recente a confruntărilor celor două naţionale. Povestea celor mai spectaculoase întâlniri România – Ungaria, mai exact a partidelor din 1998, 1999, dar şi a celor două meciuri din 2001 va putea fi urmărită în ediţia specială amintită.

Telespectatorii vor putea atunci revedea imagini de la prima noastră victorie împotriva Ungariei, pe 5 iunie 1999, dar şi de la prima victorie a tricolorilor la Budapesta, în octombrie 2001.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează