GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PAGINA DE MEDIA

VIDEO Breaking news din maternitate » Realitatea a întrerupt emisia pentru nașterea fiicei președintelui judo-ului mondial

FOTO: Pagina de Media
FOTO: Pagina de Media

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 februarie 2018 14:03

Aducerea pe lume a fiicei lui Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, s-a transformat într-un moment de Breaking News la Realitatea TV.

Fără a lua în derizoriu importanța momentului, cei de la Pagina de Media  au semnalat tonul în care s-a făcut acest anunț. Schimbarea bruscă a registrului, de la un caz revoltător, în care un copil aflat în comă a fost trimis acasă de un spital din Oradea, la un ecran galben, sclipitor, cu invitat special: Cosmin Gușă. 

Modul în care patronul postului, Cosmin Gușă, președintele FR Judo, a fost introdus în direct este și mai clarificator (vezi VIDEO): "Nu vreau să fiu singurul care urează, nu vreau singurul care să spun viață nouă egal minune, șeful Federației noastre de Judo, Cozmin Gușă, mă ajută".

VIDEO AICI cu momentul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
florar
florar  •  03 Februarie 2018, 14:42

Ba e unicat in lume !!!A nascut fiul!!!!?????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează