GSP SPECIAL  »  MYSPORT  »  MYSPORT - "VYO"

Edina Gallovits a părăsit turneul de la Monterrey

Edina Gallovits
Edina Gallovits

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2009 00:00

Saptamana aceasta la Monterrey, in Mexic, sub egida WTA, se desfasoara un turneu de tenis dotat cu premii in valoare totala de 220.000 de $. Aflata pe tabloul principal al intrecerii romanca Edina Gallovits (locul 66 in ierarhia WTA) a intalnit-o In prima zi a turneului, in cadrul primului tur al intrecerii pe slovaca Magdalena Ribarikova. Slovaca, beneficiara unui wildcard la aceast turneu, in varsta de 21 de ani, 180 cm si 65 de kg, aflata momentan pe locul 46 la simplu in clasamentul WTA, a castigat partida in trei seturi cu scorul de 6-4, 3-6 si 6-3. Pentru participarea in proba de simplu a turneului  romanca a fost recompensata cu suma 1.725 de dolari şi 1 punct WTA. Edina mai ramane insa la Monterey pentru a participa la proba de dublu unde face pereche cu americanca Jill Craybas urmand sa intaneasca in primul tur al competitiei dublul franco-talian Nathalie Dechy-Mara Santangelo favoritele numarul patru al turneului de dublu. De mentionat ca in calificarile probei de simplu Romania a mai avut o reprezentanat si anume pe Agnes Szatmary dar care a iesit din cursa pentru un loc pe tabloul principal din turul II al calificarilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează