SPORTURI  »  POARTA CASCA  »  TRAGEDIE

Din nou o victimă din România pe pîrtiile austriece » A murit pe schiuri

Articol de - Publicat joi, 10 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 10 februarie 2011 02:02

O româncă de 35 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident la schi în staţiunea Kirchberg din regiunea Tirol. Nu purta cască!

Un nou caz tragic pe pîrtiile din Austria după accidentul grav suferit de Şerban Huidu. O femeie de 35 de ani din Bucureşti, al cărei nume încă n-a fost dezvăluit, s-a stins din viaţă luni în staţiunea Kirchberg. A ieşit de pe culoarul amenajat şi s-a izbit violent de o clădire!

Comunicatul poliţiei lămureşte condiţiile în care a avut loc accidentul: "Luni, la ora 16:05 (17:05 ora României), femeia, care era împreună cu un bărbat de 43 de ani pe o pîrtie de dificultate medie, la 1.700 metri altitudine, a «atacat» o porţiune abruptă a coborîrii".

Manevra i-a fost fatală: "A pierdut controlul schiurilor şi a căzut de pe marginea pistei zburînd în gol circa 20 de metri. S-a oprit direct în zidul unei case situate în vecinătatea pîrtiei".

Pentru că nici nu purta cască, a suferit leziuni grave la cap şi a murit pe loc. Degeaba elicopterul a sosit la locul accidentul în doar cîteva minute. Românca n-a avut norocul lui Huidu, accidentat la schi la finalul lui 2010, căruia accesoriul de protecţie i-a atenuat impactul cu un copac, salvîndu-i viaţa!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
laurentiu972
laurentiu972  •  10 Februarie 2011, 10:29

baietzii astia, care tin cu steaua,m pot sa se dea cu schiurile fara casca, ca au capul tare, tare :)

stelistul51
stelistul51  •  10 Februarie 2011, 08:29

la o asemenea cazatura putea sa poarte si 2,3 casti de protectie plus costum de scafandru si tot spunea adio vietii.Si ati devenit obositori cu exemplele voastre de accidente fara casca ,faceti loby ptr,vreo firma?producatoare de casti de protectie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează