GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Alistar Security a organizat la Bucureşti Campionatul Internaţional al Gărzilor de Corp

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 septembrie 2014 12:01

Alistar Security şi International Bodyguard Federation au organizat la Bucureşti, în perioada 3-7 septembrie 2014, a V-a ediţie a Campionatul Internaţional al Gărzilor de Corp.

Pentru câteva zile Capitala a avut cea mai mare densitate de gărzi de corp profesioniste de pe continent pe km pătrat. Peste 50 de gărzi de corp au participat la acest concurs, iar evaluarea a fost făcută de 20 de arbitri internaţionali.

Alistar Security a adus în România concurenţi care aparţin atât departamentelor de stat cât şi companiilor private de pază şi securitate. Competiţia s-a bucurat de o prezenţă numeroasă având echipe şi oaspeţi din Rusia, Ucraina, Belarus, Georgia, Moldova, Bulgaria, România, Anglia (Alistar Security-Anglia).

Probele competiţiei au fost variate şi au inclus: trageri diverse; probe medicale  (rezistenţă fizică, acordarea primului ajutor); escortarea unui VIP; protecţia unui VIP; luptă corp la corp; evacuarea unei persoane protejate; căutarea Dispozitivelor Explozive Improvizate (DEI) în maşini. Totodată, au avut loc demonstraţii de şofat extrem şi punerea în evidenţă a abilităţilor de protecţie fizică. La acest campionat au fost folosite pistoale Glock de 9 mm, iar maşinile folosite la proba de şofat extreme, Dacia Logan, s-au comportat excepţional.

Compania Alistar Security a organizat acest eveniment internaţional deoarece îşi doreşte profesionalizarea serviciilor de securitate de top, pregătirea gărzilor de corp la un nivel foarte ridicat şi integrarea acestor servicii în oferta către clienţi, corporaţii şi VIP. Totodată, această acţiune este o punte de legătură între toate ţările participante, obţinându-se astfel un schimb de experienţă  internaţională utilă care nu poate fi obţinută decât în astfel de concursuri care depăşesc graniţele ţărilor participante.

Alistar Security este una dintre cele mai importante companii de pază şi protecţie din România, oferind soluţii integrate de securitate la nivel naţional. Peste 13.000 de obiective de pe tot teritoriul ţării sunt monitorizate de Alistar Security, statistica ce plasează compania în poziţia de lider naţional în domeniul serviciilor de monitorizare şi intervenţie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează