GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Aplicația Ownzones Passport, disponibilă acum și în România prin mediabox-ul Horizon, de la UPC

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 mai 2017 13:04

OwnZones Media Network, un furnizor global de tehnologie, distribuție și conținut pentru piața OTT, și operatorul de cablu UPC România, au anunțat lansarea OwnZones Passport România, o nouă aplicație premium. Disponibilă exclusiv abonaților care dețin media boxul avansat Horizon de la UPC, noul serviciu debutează cu o selecție de seriale originale, cu influenceri de top din România și SUA, știri locale și o ofertă bogată de filme de top de la Hollywood.

OwnZones Passport România a fost dezvoltat pentru UPC ca soluție OTT “la cheie”, care oferă conținut original și filme pe media boxurile Horizon ale abonaților. OwnZones Media Network asigură toate programele pentru noua platformă, inclusiv producția a patru seriale originale destinate generației millennial, având ca protagoniști vedetele românești Anna Lesko, Adelina Pestrițu, Paul Siserman și Cătălin Botezatu. Acestea vor fi completate de serialele originale disponibile deja pe Ownzones.com, precum “Chloe on Pointe”, cu Chloe Lukasiak, fosta vedetă din “Dance Moms”, și “Hollywood DIY with How2Girl Courtney Sixx.”  În plus, prin parteneriatul cu Circa, un portal de știri și divertisment în expansiune rapidă OwnZones va crea un birou de știri cu un corespondent permanent la București, care va publica zilnic ultimele noutăți, documentare și reportaje de lifestyle.

De asemenea, aplicația va conține o selecție de firme de la Hollywood, inclusiv o colecție de filme Star Trek și serialul documentar exclusiv “The Captains”, realizat de William Shatner.

“OwnZones Passport România reprezintă un model nou și incitant pentru industria operatorilor de cablu, permițând UPC România să ofere conținut OTT exclusiv, specific pieței locale, pe lângă programele sale tradiționale, prin intermediul boxului Horizon”, a afirmat Dan Goman, fondator și CEO al OMN. “Suntem încântați să inițiem un parteneriat cu UPC România pe noua platformă și considerăm că există oportunități excelente de a oferi soluții asemănătoare și pe alte piețe.”

„Platforma de televiziune HORIZON are un portal de aplicații interactiv, utilizatorii având acces la conținut local și internațional diversificat, relevant pentru fiecare segment de public. Este un serviciu unic pe piața din România, prin intermediul căruia orice televizor se transformă într-un smart TV. Lansarea aplicației OwnZones Passport pe platforma noastră video susține strategia UPC de a oferi cea mai bună experiență de divertisment clienților, venind cu un conținut premium original.” a declarat Bogdan Bucurei, Director Marketing UPC România.

Mai multe detalii despre aplicația OwnZones Passport România: https://www.upc.ro/ownzones/

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează