GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Australian Open! Rezultate, meciuri, ponturi la pariuri

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 18:14

Primul turneu de Grand Slam al anului a început cu un gust amar.

Simona Halep, cea mai bine cotată tenismenă dintre reprezentantele noastre, a părăsit competiția încă din primul tur, fiind învinsă de Shelby Rogers.

Asemenea Simonei și Patricia Țig a spus „adio” turneului, în vreme ce Irina Begu și Sorana Cârstea continuă aventura australiană.

La capitolul surprizele zilei putem nota și eliminările Francescăi Schiavone și a Robertei Vinci, dar și ieșirea prematură din competiția masculină a francezului Lucas Pouille (16 ATP).

Monica Niculescu și Ana Maria Bogdan intră în competiție în această noapte

Pentru meciurile din această noapte, casa de pariuri MaxBet o vede favorită pe Monica Niculescu contra Annei Blinkova în vreme ce Ana Bogdan, sportiva venită din calificări e outsider în fața favoritei numărul 14,  Elena Vesnina. Favorite precum Serena Williams și Dominika Cibulkova intră și ele în scenă în această noapte.

 feminin

Fără surprize pe tabloul masculin?

În competiția masculină, ne așteaptă o noapte spectaculoasă. Debutează în primul tur Djokovici, Nadal, Monfils și Raonic.

 masculin

Nu uitați, la casa de pariuri MaxBet aveți o multitudine de pariuri din care puteți alege

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close