GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Autobild: AllSeasonContact de la Continental este exemplară

Articol de GSP - Publicat marti, 14 noiembrie 2017 17:23

 

  • Noua anvelopă all-season de la Continental obține calificativul maxim la primul test
  • Jurnaliștii laudă proprietățile exemplare de manevrabilitate pe zăpadă, precum și cea mai bună decelerare în orice condiții de vremeși rezistența scăzută la rulare

Hanovra, 29 septembrie 2017. La primul său test, AllSeasonContact, noua anvelopă all-season de la Continental a fost apreciată drept „exemplară”.  Revista AutoBild, care a desfășurat testele (29 septembrie 2017) a lăudat „proprietățile exemplare de manevrabilitate pe asfaltul acoperit cu zăpadă și pe cel ud, manevrabilitate stabilă pe carosabilul uscat, cea mai bună decelerare în orice condiții de vreme și rezistență scăzută la rulare, ceea ce asigură economii de carburant” Testul a vizat 25 de anvelope de dimensiunea 205/55 R 16, de diferite mărci de pe plan internațional, cu un VW Golf VII ca vehicul de testare.

Mai întâi, jurnaliștii au realizat testul de frânare în condiții de umiditate, cu toate cele 25 de modele de anvelope, înainte să excludă 15 anvelope cu distanțe lungi de frânare. Cele mai bune zece anvelope au fost testate apoi în baza a 16 criterii. AllSeasonContact s-a remarcat drept cel mai bun dintre cele testate, în trei din patru teste desfășurate pe zăpadă, în vreme ce pe asfaltul ud a încheiat pe prima poziție la trei din cinci categorii.

Noul AllSeasonContact este disponibil la distribuitorii de anvelope de la începutul lunii mai. În primul său an, noua anvelopă este produsă în 33 de dimensiuni, pentru jante de la 14 la 18 inch, fiind aprobată pentru viteze de până la 240 km/h. Fiind o anvelopă care este, de asemenea, destinată utilizării în sezonul rece, are nu doar simbolul celor trei vârfuri muntoase/fulg de nea, ci și marcajul M+S pe peretele lateral. Pe eticheta UE pentru anvelope, noua anvelopă Continental este clasată în categoria „B”, atât pentru frânarea în condiții de umiditate, cât și pentru rezistența la rulare. Continental consideră că anvelopele de tip „all-season” sunt potrivite în special pentru șoferii care parcurg distanțe relativ scurte, în condiții moderate de iarnă, în oraș și în jurul orașului.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
steaua_nr_1
steaua_nr_1  •  21 Noiembrie 2017, 10:29

Este exemplara dar are clasa de aderenta B :)))). Ce reclama mascata ieftina.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează