GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

AutoBild: Anvelopa PremiumContact 6 a fost cea mai bună din testare și eco-campioană

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 15:57

Hanovra, 10 martie 2017. În cadrul testului de mare anvergură al Autobild privind anvelopele de vară, noua anvelopă PremiumContact 6 s-a clasat pe primul loc din prima încercare (consultați ediția 17/17). Revista a acreditat anvelopa cu „Cele mai bune caracteristici de rulare pe carosabil umed și uscat, performanțe de manevrabilitate dinamică cu răspuns precis al direcției, distanțe scurte de frânare pe carosabil umed și uscat” și a lăudat „kilometrajul său superior.” Pe scurt, experții au scris: „Câștigătoarea clară a acestui test comparativ este noua PremiumContact 6 de la Continental. Nu a eșuat în niciuna dintre cele 12 discipline de testare și a câștigat nu numai testul general, ci și titlul de „eco-campioană”. 

  • Noua anvelopă de vară a lăsat în urma sa 51 de anvelope concurente prin performanțele sale echilibrate la cel mai ridicat nivel tehnologic
  • Autobild: „Cele mai bune caracteristici de rulare pe carosabil umed și uscat, performanțe de manevrabilitate dinamică cu răspuns precis al direcției, distanțe scurte de frânare pe carosabil umed și uscat și kilometraj superior.”
  • 13 anvelope din test nu au trecut testul de siguranță 

„Suntem încântați de acest rezultat excepțional al testului inițial, deoarece acesta reprezintă simultan două lucruri pentru dezvoltatorii noștri de anvelope: un mare sprijin pentru activitatea lor și motivația ideală de a-și dezvolta în continuare soluțiile la cel mai ridicat nivel tehnologic în viitor”, a declarat Alexander Bahlmann, șef al departamentului de relații publice, Anvelope pentru autoturisme și autoutilitare ușoare, din cadrul Continental.  

AutoBild a testat 52 de modele cu dimensiunea 225/50 R 17 aparținând unor mărci europene, americane și asiatice. Autovehiculul de test a fost un BMW seria 3, deși această dimensiune a anvelopei se potrivește și cu un număr mare de autovehicule din clasa compactă și medie. Revista a oferit, de asemenea, atenționări legate de achiziția a 13 modele de anvelope care nu au trecut verificarea de siguranță din cauza distanțelor de frânare „periculos de lungi”. 

 continental20premiumcontact2062030c2b020print

Noua anvelopă PremiumContact 6 de la Continental combină caracteristicile optime privind siguranța cu un nivel ridicat de confort, o manevrabilitate precisă și bune performanțe ecologice.  Pentru a atinge acest nou nivel al tehnologiei, dezvoltatorii de anvelope din cadrul Continental au dezvoltat noi compuși, au optimizat designul benzii de rulare inspirându-se de la anvelopa sport de înaltă tehnologie SportContact 6 și au creat o bandă de rulare care asigură deplasări extrem de confortabile. Începând cu acest moment, noua anvelopă PremiumContact 6 va înlocui treptat cele două anvelope predecesoare, ContiSportContact 5 și ContiPremiumContact 5. În primul său an, noua anvelopă va fi disponibilă în 70 de dimensiuni, pentru jante de la 16 la 21 de inch, potrivite pentru autoturisme și SUV-uri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
grande.balaci
grande.balaci  •  04 Aprilie 2017, 08:30
Postat de Ioan Muntean pe 03 Aprilie 2017, 16:51

Päi pietene....Michelin nu are fabricä la nmeti? Ia cautä pe Google....Michelin in Bad Kreuznach !

"Pietene" invata sa citesti si poate intelegi ce vreau sa spun !

975121862528200
Ioan Muntean  •  03 Aprilie 2017, 16:51

Päi pietene....Michelin nu are fabricä la nmeti? Ia cautä pe Google....Michelin in Bad Kreuznach !

grande.balaci
grande.balaci  •  30 Martie 2017, 18:24

Normal doar este facuta de ei ...nemtii si vrajeala ieftina!Nu luati michelin ca este mai bun continentalul nemtesc hahahah!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează