Articol de GSP - Publicat joi, 22 februarie 2018 12:15

Noua gamă NIVEA MEN Sensitive Recovery. Precizie și performanță. De ce depinde un gol remarcabil? De o echipă bună. Și de ce depinde o echipă bună? De un bărbierit remarcabil.  

Noua gamă NIVEA MEN Sensitive Recovery asigură în detaliu un bărbierit perfect. Precizia contează și când Navas aranjează zidul într-o semifinală de Liga Campionilor, și când spuma și gelul de ras NIVEA MEN protejează pielea de microtăieturi, iritare sau orice senzație neplăcută.

Perfomanța noilor produse NIVEA MEN se evidențiază imediat. Spuma și gelul oferă o siguranță detașată, poate un mix între eleganța lui Toni Kroos și vigilența lui Luka Modric. Lucrurile sunt simple. Orice bărbierit zilnic se remarcă prin ușurință, relaxare și performanță. Așa cum ar trebui să fie.

Poate atingerea de maestru este noul balsam after-shave cu lemn dulce și mușețel de la NIVEA MEN. Sofisticat, dar discret, elementul-optim. Atingerea secretă, ceva cu viteza lui Isco și relaxarea cu care impresionează Asensio. Balsamul after-shave NIVEA MEN este ingredientul perfect pentru a completa un bărbierit remarcabil.

De aceea, hai în cea mai bună echipă.

Noua gamă NIVEA MEN Sensitive Recovery înseamnă precizie și performanță zilnică.

poza produse

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion