GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Cele mai noi pariuri: Cine va fi campioană în Liga 1 sezonul viitor? Se califică Steaua și Viitorul în Liga Campionilor?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 mai 2017 17:37

Viitorul Constanța este campioana României, un titlu pentru care încă tremură în lupta birocratică. Cât timp continuă suspansul, Betano.com se gândește la sezonul viitor și a afișat deja pe site cotele favoritelor la titlu din Liga 1 2017/2018, la pariuri sportive online live.

Vezi aici toate cotele pentru favoritele la titlu din sezonul viitor al Ligii 1

Nici nu s-a uscat bine cerneala legată de titlul de campioană al Viitorului, iar gândurile zboară spre următorul sezon de campionat. Deși a câștigat, cel puțin pentru moment, primul titlu din istorie, Viitorul Constanța este doar a doua favorită pentru la anul. Betano vede echipa lui Gică Hagi cu șansa a doua și o cotă de 5,00 să câștige Liga 1 și în 2018.

Cele mai mari șanse de a deveni campioană în 2018 le are Steaua, cu o cotă de 2,50. FCSB a câștigat trei titluri în ultimii zece ani, ultimul fiind cel din sezonul 2014/2015, atunci când a fost singura echipă trecută de borna celor 70 de puncte. Steaua aduna atunci 26 de tiluri de campioană.

Dinamo București este a treia favorită la titlu, cu cota de 6,00, urmată de Astra Giurgiu cu 8,00. În 2017 s-au împlinit fix 10 ani de când „câinii roșii” nu au mai reușit să obțină titlul de campioană.

CSU Craiova și CFR Cluj se află la egalitate cu cota de 12,00 și a cincea șansă la trofeu. Ardelenii au în vitrină trei titluri, ultimul în 2011/2012, iar oltenii au câștigt ultima oară în 1991 cel de-al patrulea lor titlu din palmares.

Steaua și Viitorul, traseul spre Liga Campionilor

Steaua și Viitorul vor intra în turul 3 preliminari al Ligii Campionilor. Dacă vor trece de acesta, vor juca în barajul competiției, ultima dublă manșă înainte de grupe.

Betano.com oferă o cotă de peste 6,00 Stelei de a ajunge în grupele Champions League, iar Viitorului o cotă de peste 8,00. Vezi pariurile special pentru Steaua și Viitorul

Dacă vor fi eliminate din Turul 3 preliminar al Champions League, Steaua sau Viitorul vor juca în playoff-ul Europa League.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
vasileschi
vasileschi  •  18 Mai 2017, 08:48

FCSB cam in tot anul este favorita !! alearga de una singura si la sfarsit in cel mai bun caz e pe doi !!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează