GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Chris Evert, legenda tenisului feminin, se alatură grupului Eurosport în așteptarea turneului de la Roland Garros

Chris Evert, legenda tenisului feminin, se alatura grupului Eurosport in asteptarea turneului de la Roland Garros
Chris Evert, legenda tenisului feminin, se alatura grupului Eurosport in asteptarea turneului de la Roland Garros

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2015 15:30

Evert va fi prezentă în noul magazin paneuropean “Tennis for Evert”, va comenta finala feminină pentru British Eurosport şi va fi invitată în diverse transmisiuni Eurosport

Legenda tenisului mondial, Chris Evert, se alătura echipei de comentatori Eurosport pentru ediţia din acest an a Openului Francez. Acest lucru consolidează poziţia celui mai important canal sportiv din Europa drept destinaţia principală pentru tenis.

Evert, fostă nr.1 mondial şi câştigătoare a 18 titluri la turneele de Grand Slam, va completa transmisiunile Eurosport din cadrul turneului, care se desfăşoară în perioada 24 mai - 7 iunie. Fanii vor
beneficia de ample programe exclusive şi în direct de la Roland Garros, Paris.

Pe parcursul turneului, Evert va fi invitata unui nou magazin - ‘Tennis For Evert’ (“Tenis cu Evert”) -, care va fi difuzat în exclusivitate pe canal şi va fi găzduit de Barbara Schett, fostă nr.7 mondial şi analistă Eurosport cu o vastă experienţă. Aflată în mijlocul acţiunii, în studioul Eurosport de la Roland Garros, Evert – câştigătoarea unui număr record de şapte titluri aici – va oferi telespectatorilor experienţa sa fără egal, detalii tactice şi de abordare a partidelor văzute din perspectiva participanţilor
la turneu.

Chris Evert a declarat: “Eurosport este unul dintre cele mai respectate canale de sport din lume şi este renumit pentru transmisiunile ample şi inovatoare din cadrul turneelor de Mare Şlem. Roland Garros are un loc special în sufletul meu – este locul unde am câştigat primul şi ultimul titlu la o competiţie de Grand Slam. Sunt astfel onorată să fac parte din echipa Eurosport şi să pot oferi telespectatorilor detalii care să îi ajute să înţeleagă meciul, campionii şi starurile în devenire.”

Finala feminină a turneului are loc pe 6 iunie, iar Evert va comenta partida în direct pentru Britis Eurosport. Va fi de asemenea alături de triplul campion la Openul Francez Mats Wilander, un alt consultant de top al Eurosport, în magazinul său ‘Game, Set şi Mats’ pentru a prezenta finala feminină şi apoi pentru a face analiza post-meci pentru telespectatorii din Europa.


“Suntem încântaţi să o avem pe Chris în echipa Eurosport pe parcursul ediţiei din acest an a Openului Francez. Este o adevărată legendă a tenisului şi suntem norocoşi să facă parte din grupul nostru de experţi. Subliniază de asemenea angajamentul de a investi în calitatea producţiilor noastre,” a declarat Peter Hutton, CEO Eurosport.

“Suntem mândri să putem oferi fanilor ample transmisiuni – acum mai cuprinzătoare ca niciodată graţie transmisiunilor suplimentare de pe terenurile de la Roland Garros prin intermediul aplicaţiei
Eurosport Player, care permite fanilor accesul nelimitat la turneu pe PC, mobil sau tabletă.”

Pe parcursul turneului, Eurosport şi Eurosport 2 vor oferi peste 400 de ore de transmisiuni, în exclusivitate în pieţe cheie precum Spania, Italia, Polonia, Rusia, România, Scandinavia şi Turcia.
Anul trecut, Eurosport a înregistrat ratinguri record pentru Openul Francez, realizând cea mai mare audienţă medie a unei transmisiuni în direct în cei 25 de ani de când transmite turneul de la Roland Garros. Victoria Mariei Sharapova în faţa Simonei Halep a devenit cea mai vizionată partidă de tenis feminin din istoria Eurosport cu o medie a audienţei în direct de 3,8 milioane de telespectatori europeni, iar Eurosport a atras 60,7 milioane de telespectatori europeni pe tot parcursul turneului.

Cele mai importante competiţii de tenis sunt în fiecare an pe Eurosport, care oferă ample transmisiuni în direct de la Australian Open, Roland Garros şi US Open. Aceste transmisiuni sunt completate de  selecţie de turnee din circuitele ATP şi WTA, oferind fanilor un număr total de 2.300 de ore de tenis pe Eurosport şi Eurosport 2.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
zabalutza
zabalutza  •  28 Aprilie 2015, 10:02

Tennis for Evert = Tenis cu Evert? De fapt e un joc de cuvinte chiar inspirat...

criss1981
criss1981  •  27 Aprilie 2015, 13:29

cea mai mare tenismena a tuturor timpurilor !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează