GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  DVD CU GAZETA

Colecţia ”Mr. Bean”, cu Gazeta Sporturilor! Acum, la chioşcuri, al doilea DVD!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 05 octombrie 2012 17:04

Ghici cine vine la tine?! E chiar simpaticul Mr. Bean! Într-o serie de DVD-uri de senzaţie adusă de Gazeta Sporturilor în premieră în România. 4 DVD-uri cu cel mai tare comic al zilelor noastre. Distracţie pentru toată familia!

Fiecare DVD conţine 4 episoade care te vor face să rîzi pînă la lacrimi. Bazat pe un personaj creat de Rowan Atkinson la Universitatea Oxford, serialul valorifică gestica lui Mr. Bean, descrisă de Atkinson ca ”un copil în corpul unui adult”, în rezolvarea mai multor sarcini zilnice în care intervin probleme.

Al doilea DVD al colecţiei ”Mr. Bean” este deja la chioşcurile de ziare, exclusiv cu Gazeta Sporturilor! Preţul unui DVD împreună cu ziarul este de 12,99 lei.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
gabytzu1988
gabytzu1988  •  07 Decembrie 2012, 15:18

De unde as putea lua volumul 4? Nu am mai ajuns sa il cumpar:(

razvanl
razvanl  •  28 Septembrie 2012, 17:58

O idee excelenta si va multumim.O idee:poate scoateti si colectia de dvd-uri "Seinfeld".TOATE SEZOANELE.VA ROG,am luat teapa(si sigur nu sunt singurul cititor care a patit asa)de la alta publicatie cumparand doar 3 sezoane si imi doresc toata colectia.Va garantez ca multi ar aprecia!!!!!

g_1st
g_1st  •  27 Septembrie 2012, 15:08

foarte frumoasa ideea cu aceasta colectie de dvd-uri cu mr bean. poate cu unul din numerele viitoare ne scoateti si un box in care sa tinem dvd-urile. pt viitor as dori sa sugerez o colectie cu benny hill.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează