GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Cotele Câștigătorilor Premiilor Oscar 2017

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 februarie 2017 11:35

Cine ar fi putut prezice un deznodământ al Campionatului European în care Portugalia să învingă gazda Franța, deși Cristiano Ronaldo părăsea terenul în lacrimi, încă din debutul meciului? Cine s-ar fi putut gândi la un parcurs atât de frumos al Islandei la competiția din Hexagon sau la înfrângerea pe care a suferit-o Barcelona pe terenul celor de la PSG?

Sportul este de multe ori precum un scenariu, scris în timp real, pentru un blockbuster hollywoodian!

Casa Pariurilor are plăcerea să ofere cote pentru cele mai importante premii din industria cinematografică: OSCARURILE!

Aici ai oferta Casa Pariurilor pentru Premiile Oscar!

2016 a fost un an în care musicalul La La Land a depășit toate așteptările, iar succesul acestuia s-a văzut și în numărul de nominalizări, 14, un record istoric pentru Premiile Oscar, la egalitate cu Titanic și All About Eve.

La La Land este favorit și la Casa Pariurilor să câștige premiul academiei pentru cel mai bun film, în timp ce regizorul său Damien Chazelle are cele mai mari șanse din categorie să plece cu o statuetă acasă. De asemenea, Emma Stone, partenera lui Ryan Gosling în La La Land are prima șansă la premiul pentru cea mai bună actriță.

La categoria cel mai bun actor, favorit este Casey Affleck pentru drama Manchester By The Sea, urmat de Denzel Washington, care a jucat în Fences.

Tot din Fences vine și cea mai mare cotă pentru Oscarul rolului secundar feminin: Viola Davis. În ceea ce privește cel mai bun rol secundar masculin, cele mai mari șanse le are Mahershala Ali, care a jucat în Moonlight.

Pentru cel mai bun film de animație, Zootopia pare varianta câștigătoare, principalul său rival fiind Kubo and the Two Strings.

La Casa Pariurilor, prețuim poveștile bune, atât din sport, cât și de pe marile ecrane și vă oferim șansa să pariați pe câștigătorii ambelor!

Pariază pe Premiile Oscar! Câștigă cu favoriții tăi!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează