GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Craiova nu pierde, Juventus castiga si alte ponturi la pariuri pentru week-end

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 octombrie 2017 16:13

Este din nou programata etapa in acest week-end in campionatele nationale din Europa, inclusiv in tara noastra. Cele mai interesante meciuri sunt selectate in cea mai recenta analiza video realizata de Ilie Dumitrescu, Ambasador al casei de pariuri online Unibet.

 

"CSU Craiova - FCSB este primul mare derby al returului Ligii 1. Cele doua formatii au aceeasi linie de clasament si sunt in forma excelenta dupa prestatiile din ultima perioada. Jocul se anunta foarte echilibrat. Craiova are totusi avantajul terenului propriu, dar fosta Steaua compenseaza cu experienta sa superioara", comenteaza analistul partida programata duminica in etapa a 16-a a Ligii 1.

 

Craiova a pierdut un singur meci in cele 15 etape consumate in Liga 1. In tur, oltenii au obtinut un egal la Bucuresti, 1-1. Astfel, o idee ar fi pariul "Craiova nu pierde" - cota 1,45 pe unibet.ro. Tot aici poate fi aleasa si optiunea "0-0 pana in minutul 29:59", cota 1,72, caci ambele statisticile ambelor echipe valideaza acest scenariu: FCSB a marcat peste 80% dintre golurile din Liga 1 dupa minutul 30, in timp ce Craiova are 75% dintre reusite dupa prima treime din joc.

csu craiova fcsb 0 0

 

In Serie A, Milan - Juventus atrage atentia prin brandurile celor doua formatii. Totusi, AC Milan trece printr-o perioada slaba, a suferit un esec drastic cu Lazio (1-4) si a pierdut derby-urile cu Roma (0-2) si Inter (2-3). Tinand cont de acest context, oaspetii meciului programat pe stadionul Giuseppe Meazza sunt favoriti - cota 1,95 pentru victorie.

 

"Milan - Juventus a ramas un derby mai mult cu numele, daca tinem cont de situatia rossonerilor din clasament. Totusi, intr-un derby orice este posibil, pentru ca intra in joc orgoliile si rivalitatea dintre fotbalisti. Ambele formatii au nevoie de victorie pentru a-si atinge obiectivele de moment: Milan pentru a urca in clasament, Batrana Doamna pentru a continua cu succes lupta pentru titlu", mai spune Ilie Dumitrescu. Se poate paria pe "ambele marcheaza", cota 1,75, pronostic alimentat de faptul ca Torino nu a stralucit in aparare in acest sezon, primind gol in fiecare din cele 4 deplasari in Serie A.

milan juventus ambele marcheaza

 

Sub lupa fostului international roman se afla si La Liga, acolo unde Atletic Bilbao va primi vizita Barcelonei, lider autoritar cu 8 victorii si un egal in 9 etape. In 6 din ultimele 7 meciuri directe s-au consemnat minim 3 goluri pe tabela de marcaj, deci un pariu lejer ar fi cel pe mai mult de 2,5 goluri - cota 1,49. Gazdele vor avea misiune dificila cu Barca. In ultima etapa, bascii au suferit un esec in fata revelatiei Leganes, 0-1.

 

Meci interesant si la Munchen, derby in care joaca Bayern si Leipzig, vecine in clasament, locul 2, respectiv 3, despartite de un singur punct. Bayern a fost implicata in meciuri cu minim 4 goluri marcate in 3 din ultimele 4 jocuri pe teren propriu, asa ca se poate paria si acum pe "peste 3,5 goluri" - cota 1,90. 

bayern lepzig peste 35 goluri

 

"Bavarezii s-au redresat de la instalarea antrenorului Jupp Heynckes, reusind 3 victorii consecutive in toate competitiile. Leipzig insa, sta chiar mai bine la capitolul forma. Are 4 victorii consecutive in toate competitiile, dintre care una foarte pretioasa, acasa la liderul Dortmund, acum doua etape", explica Ambasadorul Unibet.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cracker
cracker  •  30 Octombrie 2017, 01:40

Ma bufneste rasul cum vreti sa manipulati lumea sa piarda banii, numai naivii pot crede ca o casa de pariuri il pune pe Ilie Dumitrescu sa dea pronosticuri "castigatoare", e contrar a tot ce inseamna casa de pariuri, ei trebuie sa castige banii pariati de fraieri. Numai pe langa rau de tot, din cand in cand mai baga si un pronostic castigator. Craiova - FSB 0-0 pana in minutul 29 si a fost 1-0 din minutul 1. Rusine celor care primesc bani de la casele de pariuri sa minta oamenii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează