GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  CUPA DOLCE SPORT

Cupa Dolce Sport la apogeu: Constanța așteaptă marea finală!

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2016 10:59

Cea mai tare competiție pentru suporteri, Cupa Dolce Sport, se apropie de punctul ei culminant!

Campionatul de fotbal amator 5X5 și-a consumat deja primele 5 episoade, zeci de mii de oameni asistând la evenimentele din Iași, București, Pitești, Cluj și Timișoara. Iar în weekend-ul 27-29 mai se stabilesc marii câștigători, cei care vor merge apoi în Franţa, pentru a fi alături de naționala României! 

Evenimentul de la Constanța va avea loc la Maritimo Shopping Centre, iar programul este următorul:

· Vineri, orele 16-22: preliminarii

· Sâmbătă, orele 10-21: faze finale

· Duminică, orele 10-22: Marea finala a campionatului cupadolcesport.ro!

Constanța îi așteaptă pe fani cu distracție, premii și multe, multe surprise. Iată câteva dintre activitățile ce vor însufleți fanii din Maritimo Shopping Centre:

o Escape Room – decorul de la interior trimite participantii in vestiarul Nationalei de Fotbal. Participantii trebuie sa gaseasca Cupa intr-o cursa contra timp, parcurgand indiciile si descoperind locatia finala.

o Fussball – 4 mese la care vizitatorii evenimentului pot juca pana cand intra in teren echipa favorite

o Air-brush tatoo – un tatuaj temporar care sa le aduca aminte de participarea la Cupa Dolce Sport

o Cabina GIF – o reinterpretare moderna a clisicei cabine foto, unde vizitatorii isi pot face fotografii pe care le pot primi apoi pe mail sub forma unui GIF, de asemenea disponibile pe site-ul www.cupadolcesport.ro

o Suturi la poarta – participantii isi pot exersa suturile la poarta special amenajata in apropierea terenului de fotbal; au la dispozitie 10 incercari, fiind premiati pe loc daca introduc mingea in fiecare dintre cele 6 gauri din poarta.

o Telekom Experience – vizitatorii pot descoperi ce inseamna experienta televiziunii interactive de la Telekom, functionalitatile si beneficiile ei – de la meniul usor de navigat si personalizat, la posibilitatea de programare si inregistrare a filmelor si meciurilor preferate, pentru a revedea apoi cele mai frumoase momente.

Intră pe www.cupadolcesport.ro pentru detalii și program complet. Baftă în marea finală a Cupei Dolce Sport!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
534479796738611
ALexandru Stan  •  27 Mai 2016, 14:46

Ați uitat de show-urile de freestyle football care vor fi pe tot parcursul evenimentului, plus probe de tehnică cu mingea la care cei din public se întrec pt a câștiga un premiu desemnat de Alexandru Stan, freestylerul de serviciu. :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează