GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

De acum ai şansa să fii coleg cu Diego Godin, Arda Turan şi Koke!

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 22 august 2014 11:50

Pentru că de la 1 septembrie se deschide la Bucureşti Academia de Fotbal Atletico de Madrid. Te vei antrena după acelaşi program pe care Diego Simeone l-a pregătit pentru echipele de juniori ale clubului Atletico de Madrid.

Te poţi înscrie dacă eşti născut între 1999 şi 2010 inclusiv. Vor fi create grupe separate în funcţie de nivelul de pregătire.Academia îţi oferă cele mai bune condiţii de antrenament, în locaţii special alese (Centrul FRF Buftea, Stadionul Federatiei Române de Rugby).

Programul de antrenament nu-ţi va afecta programul şcolar, pentru că vom încerca să le armonizăm după credoul “Familie, Educaţie, Fotbal”. Vei fi tot timpul în atenţia Academiei şi vei fi tratat de fiecare dată cu deschidere şi profesionalism de un staff tânăr, bine pregătit şi atent selecţionat.

În abonamentele lunare vor fi incluse costurile pentru terenul de antrenament, antrenori specializaţi, preparatori fizici, psihologi, meciuri oficiale, vizita medicală. Estimativ, cotizaţiile lunare vor fi de trei tipuri: Nivelul Elite, cu 4 antrenamente/săptămână şi joc la 60 euro/lună; Nivelul Intermediate cu 3 antrenamente/săptămână şi joc la 50 euro/lună; Nivelul Basic (doar pentru grupe mici) cu 2 antrenamente/săptămână la 40 euro/lună. 

Ciclul de pregătire are două perioade: 1 septembrie - 15 decembrie şi 15 ianuarie - 1 iulie. Pentru perioadele de vacanţă nu se percep taxe.Există 16 burse pentru fiecare categorie de vârstă cuprinsă între 1999 şi 2004. La sfârşitul fiecărui sezon (1 iulie), bursierii sunt reevaluaţi şi vor fi anunţaţi bursierii umătorului sezonul, şi cei care promovează de la echipa a doua.Pentru înscrieri, vizitează siteul www.atleticodemadrid.ro, sau sună la 0742462529 - persoana de contact Klaus Mihail.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  26 August 2014, 22:26

"De acum ai şansa să fii coleg cu Diego Godin, Arda Turan şi Koke!" - PRESA DE MARO, TARA DE MARO.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează