GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

De la EPT Grand Final Monte Carlo, Daniel Negreanu vine la Bucuresti la Eureka Poker Tour

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2016 00:00

Dupa 80 de evenimente de poker de live, astazi, la Monte Carlo, cel mai mare si mai bogat turneu al PokerStars, PokerStars and Monte-Carlo® Casino EPT Grand Final, isi alege ultimii castigatori.

In cele 11 zile de festival, mii de jucatori din toata lumea s-au asezat la masa de poker, printre ei numarandu-se si jucatori romani cunoscuti, Tudor Purice si regizor Dan Chisu.

European Poker Tour (EPT) este recunoscut ca fiind cel mai mare si mai bogat turneu al PokerStars. Din 2003 a devenint o traditie ca finala sa se joace doar la Monte Carlo.

Pentru Main Event-ul EPT Grand Final de la Monte Carlo s-au calificat un numar record de jucatori, 1.098 din 76 de tari. Este cel mai mare numar de jucatori inscrisi, dublu fata de sezonul trecut. Primii 159 de jucatori finalisti vor intra in bani, primind un procent din totalul fondului de premiere in valoare de 5.325.300 de euro.
Peste 289 de jucatori au castigat pachete in valoare de 9.000 de euro pentru a veni in Monaco si pentru a avea o sansa ca castige premiul cel mare in valoare de 1 milion de euro.

Fostul mare fotbalist Ronaldo, membru al PokerStars Team Pro, a jucat poker in cadrul turneului de caritate „Right to Play”, organizat in cadrul turneului, alaturi de alti jucatorii profesionisti: Daniel Negreanu, Jason Mercier, Vanessa Selbst, Liv Boeree.

ronaldo

”Suntem foarte încântați de finala acestui sezon. Am redus taxa de participare la Evenimentul Principal, pentru a le oferi mai multor jucători șansa de a ni se alătura – și exact acesta este rezultatul pe care l-am obținut, înregistrând un număr-record de calificări online”, a declarat Edgar Stuchly, Directorul de Evenimente Live pentru PokerStars.

KidPoker Daniel Negreanu vine la Bucuresti pentru Eureka Poker Tour

Pentru prima dată în istoria sa de șase ani, Eureka Poker Tour, sponsorizat de PokerStars, un brand Amaya Inc. (Nasdaq: AYA; TSX: AYA), aduce în România un festival de poker de 7 zile, care va avea loc în București, în perioada 16 - 22 mai 2016. DETALII AICI 

Al doilea eveniment din cel de-al șaselea sezon al Eureka Poker Tour este organizat în parteneriat cu PokerFest România, operator român de festivaluri de poker. Programul Eureka Poker Tour include 18 evenimente, oferind o gamă variată de turnee - de la turnee No-Limit Hold’em de €100 până la prestigiosul Eveniment Principal, cu o valoare de €1.000.

Unii dintre cei mai buni jucători de poker din lume sunt așteptați să participe la Evenimentul Principal din București al Eureka Poker Tour, printre aceștia numărându-se și Daniel Negreanu, membru Team PokerStars Pro.

Negreanu este jucătorul cu cele mai mari câștiguri din toate timpurile, peste 32 de milioane de dolari, 6 bratari WSOP si membru al Poker Hall of Fame din 2014.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează