GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

De McHappy Day prietenii McDonald’s sprijină Fundația Ronald McDonald

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2016 18:34

Pe 18 noiembrie, la McDonald’s, vedetele au devenit pentru câteva ore purtători ai mesajului ”Mi-e poftă să fac bine” pentru a susține Fundația pentru Copii Ronald McDonald, în cadrul evenimentului McHappy Day care s-a desfășurat la restaurantul McDonald’s Unirii din București. Anul acesta McHappy Day a ajuns și în Timișoara pe 15 noiembrie, la restaurantul McDonald’s Stadion.

În 18 ani de când activează în România, Fundația pentru Copii Ronald McDonald a sprijinit peste 15.000 de familii în cele două „Case departe de casă” din București și Timișoara. Părinții nu plătesc cazarea și pot fi aproape de copii, pentru a le oferi toată susținerea și dragostea lor.

Campania „Mi-e poftă să fac bine” are ca scop principal strângerea de fonduri pentru susținerea activității Fundației Ronald McDonald în România și pentru construirea celei de-a treia case Ronald McDonald.

McHappy Day este cel mai mare eveniment anual al Fundației pentru copii Ronald McDonald. Persoane publice, parteneri, angajați și prieteni ai McDonald’s devin pentru o zi purtători ai mesajului ”Mi-e poftă să fac bine”. Printre vedetele care au fost anul acesta alături de Fundația pentru Copii Ronald McDonald și de familiile găzduite în cele două „Case departe de casă” se numără Nicolai Tand, Diana Munteanu, Amna, Diana Bart sau Amalia Năstase.

În cadrul campaniei ”Mi-e poftă să fac bine!” desfășurată în perioada 14 – 20 noiembrie, McDonald’s donează Fundației Ronald McDonald câte un leu din prețul fiecărui Big Mac sau McChicken (sandviș sau meniu) vândut. De asemenea, în cadrul campaniei, în fiecare dintre cele 68 restaurante McDonald’s din țară, clienții, angajații și partenerii companiei sunt încurajați să doneze pentru cauza din acest an a Fundației în cutiile de donații de la casele de marcat.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează