GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Derby-uri Premier League, cu pariuri, ponturi si cote

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 20:52

Campionatul Angliei vine in acest week-end cu doua derby-uri incinse, programate in etapa a 11-a. Este vorba despre Chelsea - Manchester United si Manchester City - Arsenal, meciuri extrem de importante in clasament in lupta pentru titlu.

"Atat Chelsea, cat si Manchester United, tintesc victoria in derbyul din weekend. Cu 3 puncte castigate, londonezii s-ar mentine in cursa pentru un loc pe podium. De partea cealalta, United trebuie sa ramana in plasa liderului City, care s-a desprins deja la 5 puncte avans. Deznodamantul este totusi greu de anticipat, pentru ca Chelsea s-a dovedit vulnerabila acasa in acest sezon, iar United nu a impresionat in ultimele doua meciuri in deplasare, din care a scos un singur punct", spune Ionel Danciulescu, Expert al casei de pariuri online Unibet.

Acesta remarca un pariu special in oferta agentiei: Chelsea castiga, cota 1,65, cu mentiunea ca miza este returnata in caz de scor egal. Sansele unei victorii a gazdelor sunt mari, caci Chelsea a castigat 6 din ultimele 7 partide contra lui United, disputate la Londra. Lupta mai incinsa este asteptata in repriza secunda, cand se va decide si soarta meciului. In ultimele 3 meciuri de campionat disputate de Chelsea acasa s-au consemnat rezultate de egalitate la pauza, scenariu ce s-ar putea repeta si de aceasta data: cota 1,98 pentru scor egal la pauza.

chelsea united egal la pauza

In celalalt derby al week-endului in Premier League, liderul Manchester City este favorita certa in confruntarea cu Arsenal. Manchester City a castigat 9 din ultimele 10 partide jucate acasa in Premier League si Champions League. Mai mult decat atat, in ultima etapa de Liga Campionilor, City a castigat un meci important in deplasare la Napoli, 4-2. Asadar, merita atentie pariul pe Manchester City castiga - cota 1,45 la Unibet.

Tot cota 1,45 apare si in dreptul altui pariu cu mari sanse de a se dovedi corect - ambele marcheaza, cota 1,45. Motivul pentru a plasa acest pariu tine de statistici: in fiecare dintre ultimele 6 intalniri directe, ambele echipe au fost prezente pe tabela de marcaj. Ionel Danciulescu remarca faptul ca City are 35 de goluri marcate in 10 etape, in timp ce Arsenal, 19 - deci toate premizele pentru spectacol desavarsit pe teren.

man city arsenal ambele marcheaza

Spectacol, dar si oportunitati la pariuri online se asteapta si in alte ligi europene, de exemplu in campionatul Spaniei. Aici, fanii asteapta cu mari emotii sa vada galacticii in actiune in Real Madrid - Las Palmas. "Madridul trebuie sa se redreseze in jocul cu Las Palmas, dupa infrangerea soc de la Girona, echipa aflata in primul sezon in La Liga. Trupa lui Zidane a ramas la 8 puncte in spatele liderului Barcelona, o diferenta greu de recuperat", subliniaza Expertul Unibet. Iata un pariu propus si in cazul acestui meci: peste 3,5 goluri - cota 1,40, pronostic bazat pe faptul ca in 6 din cele 8 partide directe s-au marcat minim 4 goluri pe meci.

madrid las palmas peste 35 goluri

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează