GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Detectivii Timpului - lecții de istorie altfel

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2016 21:22

Gazeta Sporturilor lanseaza maine in Romania impreuna cu editura Mediadocs Junior seria de carti pentru copii "DETECTIVII TIMPULUI"!

Tradusa in premiera in Romania, seria de carti “DETECTIVII TIMPULUI” se bucura de un mare succes in Germania unde multi profesori o recomanda elevilor lor. Volumele sunt concepute ca niste romane politiste, pline de mister care-i transporta pe copii in trecut.  Povestile se bazeaza pe evenimente istorice reale. La finalul fiecarei carti, copiii vor gasi un glosar de termeni istorici importanti referitori la perioada respectiva.

Incepand de marti, 25 octombrie toti copiii curiosi si pasionati de istorie vor putea calatori in timp impreuna cu personajele principale Kim, Julian si Leon, trei copii insotiti de pisica lor, Kija.

Cum traiau oamenii in Egiptul Antic sau pe vremea lui Alexandru cel Mare? Cum se imbracau, ce obiceiuri aveau Cezar, Tutankamon sau Marco Polo? Sunt doar cateva din informatiile pe care copiii le pot afla in timp ce vor face pe detectivii alaturi de eroii acestor carti pline de aventuri.

Autorul seriei, Fabian Lenk este un scriitor renumit de romane de mister si suspans pentru copii. El propune parintilor si copiilor o noua metoda ca sa faca istoria materia favorita a copiilor. Mai mult, romanele politiste sunt excelente pentru antrenamentul mintii!

Seria “DETECTIVII TIMPULUI” cuprinde 10 carti pentru copii peste 9 ani:.

Comoara vikingilor – 25 oct

Secretul lui Tutankamon – 1 nov

Argintul cruciaților – 8 nov

Trădare în Olimpia – 15 nov

Marco Polo și societatea secretă – 22 nov

Ochiul lui Nefertiti 29 nov

Alexandru cel Mare suspect de regicid -  6 dec

Cezar și marea conspirație – 13 dec

Cleopatra și mușcătura cobrei– 20 dec

Michelangelo și culoarea otravii – 27 dec 

Detectivii Timpului - lecții de istorie altfel from Gazeta Sporturilor on Vimeo.

Prima carte a seriei este “Comoara vikingilor”. Vikingii sunt atacati in mod repetat de creaturi ciudate. In spatele jafurilor se afla intr-adevar trolii? Detectivii timpului descopera o pista incredibila! 

Cartea “Comoara vikingilor”, de marti, 25 octombrie la toate chioscurile de ziare impreuna cu Gazeta Sporturilor. Ziar si carte, 15 lei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1237247832991845
Colpos Roxana  •  27 Decembrie 2016, 13:34

Bună ziua! Se mai poate comanda întreaga colecție " Detectivii Timpului "?

1348754255166204
Doar Ela  •  22 Noiembrie 2016, 14:01

Unde pot găsi primele două volume?s-au retras deja de la chioșcurile de ziare.Mă puteți ajuta,vă rog?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează