GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Din 24 octombrie ai pe DVD filmul “must see” INGERI SI DEMONI cu Tom Hanks! Editie de colectie, doar cu Gazeta Sporturilor!

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2016 13:29

De luni, 24 octombrie ai pe DVD INGERI SI DEMONI, un film pe care nu trebuie sa-l ratezi! Tom Hanks in rolul specialistului in semiologie Profesor Robert Langdon trebuie sa dejoace de aceasta data, planurile unei secte, Illuminati, al carei scop este aruncarea in aer a intregului Vatican. Si nu oricand, ci in timpul conclavului care ar trebui sa-l aleaga pe urmatorul Papa.  

Urmareste-l pe Tom Hanks in filmul INGERI SI DEMONI!

DVD INGERI SI DEMONI, de luni, 24 octombrie, numai cu Gazeta Sporturilor.

Editie de colectie, ziar si DVD 19 lei.

La chioscuri se afla deja DVD-ul CODUL LUI DA VINCI.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
gsp_admin
gsp_admin  •  31 Octombrie 2016, 14:28

Ne cerem scuze pentru problemele create. Din 31 octombrie, la chioscuri a ajuns un nou tiraj de DVD-uri cu filmul Ingeri si Demoni si difuzorilor li s-a comunicat sa accepte inlocuirea DVD-urilor cumparate cu problema semnalata de dumneavoastra. Daca nu doriti sa inlocuiti DVD-ul la chioscul de unde l-ati cumparat, ne puteti contacta la adresa [email protected] pentru a discuta modalitatea in care DVD-ul Ingeri si Demoni va ajunge la dumneavoastra.

335575443464089
Cosmin Andrei  •  25 Octombrie 2016, 19:45

dvd-ul Ingeri si Demoni contine filmul Codul lui Da Vinci. Ne-ati furat banii.

lucky_strike
lucky_strike  •  24 Octombrie 2016, 22:10

Avand in vedere ca Dvd-ul de azi continea tot filmul Codul lui DaVinci, se vor retrage de la vanzare si veti imprima filmul corect, urmand sa reapara la punctele de presa?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close