GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  PUBLICITATE

Drumul spre Budapesta va pregateste o surpriza! Prietenii stiu de ce!

Articol de GSP - Publicat joi, 03 septembrie 2015 16:43

E vineri, 4 septembrie! Nu e asa ca a inceput deja inima sa-ti bata mai tare? Diseara, la ora 21:45 ne luptam pentru calificare!!! Ne întalnim, pe pamant strain, cu poate cea mai mare rivala morala, daca nu sportiva – Ungaria. Emotiile sunt uriase! Asa cum Bergenbier a facut-o in fiecare an, e timpul sa ne sustinem din nou Echipa Nationala pentru calificarea la Euro 2016!

E timpul sa tipam, sa ne bucuram, sa urlam, sa sarim. E timpul sa traim cu totii la unison! Hai Romania! Suntem mandri de voi!

Incurajarile dinaintea unui meci vin de peste tot. Chiar si de unde te astepti mai putin! Cine spune ca doar jucatorii din echipa nationala au nevoie de sustinere? Și noi, suporterii, cei care stam cu sufletul la gura și cu inima cat un purice in tribune facem parte din echipa macar sufleteste. Pentru ei, pentru voi si pentru noi toti, Bergenbier lanseaza o noua campanie incepand cu numarul GSP aflat astazi la punctele de vanzare.

Nu am vrea sa-ti divulgam marea surpriza, insa iti putem spune urmatoarele: daca ești unul dintre fanii care vor lua cu asalt drumul catre Budapesta pentru a vedea marea confruntare live, tine-ti ochelarii 3D aproape! Inainte de Vama Nadlac te asteapta o surpriza de proportii! Iti dam doar un hint: Fii cu ochii pe panouri! De asemenea, cu ajutorul ochelarilor 3D care insotesc ziarul de azi, vei putea descoperi o serie de surprize, „ascunse” în spatele unor imagini aparent nevinovate.

Bergenbier isi doreste sa ofere Echipei Nationale un sprijn neconditionat prin intermediul fanilor, un ultim imbold national, la granita cu rivalii nostri pentru marea calificare.

Toti în galben, toti pentru Romania!

Hai Romania! Franta, venim!!!!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Septembrie 2015, 17:14

ce aiureli !!!!

4patraulea
4patraulea  •  04 Septembrie 2015, 15:39
Postat de alexbarosanu pe 04 Septembrie 2015, 15:07

ungaria -romania 2-1

asa, si?!!! romania si irlanda de nord se califica, unguriii tai dau peste olanda

alexbarosanu
alexbarosanu  •  04 Septembrie 2015, 15:07

ungaria -romania 2-1

Vezi toate comentariile (10)
Comentează