GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Duel Ilie Dumitrescu - Ionel Danciulescu in pronosticuri pentru Steaua - Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 martie 2017 18:16

Cu o nota evidenta de subiectivism, Ilie Dumitrescu, Ambasador al casei de pariuri online Unibet, si Ionel Danciulescu, Expert Unibet, s-au "duelat" in pronosticuri (argumentate clar) in ceea ce priveste partida dintre FCSB si Dinamo din play-off-ul Ligii I. Cu aceasta ocazie, pana si agentia s-a pregatit special, oferind fanilor si mai multe optiuni de pariere decat de obicei. Interesul ridicat al jucatorilor pe pariuri pe Liga I a facut ca numarul de optiuni sa fie demn de meciuri de Premier League, acolo unde exista o diversitate maxima in aceasta privinta.

 

Ilie Dumitrescu crede in victoria Stelei (cota 2,00), iar Ionel Danciulescu in cea a lui Dinamo (cota 4,00). "Steaua va juca sub o mare presiune derby-ul cu Dinamo. Ros-albastrii au suferit 3 infrangeri aspre in fata marilor rivali si trebuie sa intrerupa aceasta serie nefasta. In plus, Steaua are nevoie stringenta de cele 3 puncte, daca vrea sa ramana in cursa pentru titlu. Astept de la Steaua un joc consistent pe faza ofensiva, o buna organizare de joc pe faza defensiva, echilibru intre atac si aparare, atitudine, determinare... si o victorie clara!", subliniaza Ilie Dumitrescu.

 

Ionel Danciulescu anunta un asalt al echipei pe care o reprezinta: "Jucatorii lui Dinamo s-au pregatit special pentru a continua seria excelenta pe care o avem in fata Stelei. Cosmin a castigat deja un derby pe banca lui Dinamo in Cupa, iar acum a gandit in detaliu tactica pentru primul derby din play-off. Avem nevoie de puncte pentru a urca in clasament, iar Dinamo va juca cu mare ambitie pentru a le obtine".

 

Acesta continua, punand accent inclusiv pe nevoia de fair-play: "Sper ca Dinamo sa castige punct sau puncte in acest joc, care este considerat pentru noi in deplasare. Ne vom simti insa ca acasa datorita fanilor nostri care ne dau o putere extraordinara la fiecare derby. Sper ca baietii sa lupte din primul pana in ultimul minut, iar la final sa ne bucuram alaturi de fani. Mai sper ca fair-play-ul sa fie prezent pe teren, desi se anunta un derby tensionat".

 

In ultimele 10 derby-uri, Dinamo a reusit 4 victorii si 6 remize. Asadar, un pariu inspirat ar putea fi cel pe "Dinamo nu pierde", un pariu "acceptat" practic si de Ionel Danciulescu. Ilie Dumitrescu este insa mai categoric si spune ca un scor egal ar fi inutil pentru ambele echipe: "Egalul nu foloseste niciunei echipe, dar poate fi luat in calcul pentru un pariu. Steaua ar pierde doua puncte mari si ar incepe sa aiba emotii chiar si pentru locul 2. De partea cealalta, Dinamo ar putea ajunge la 3 remize consecutive in play-off, iar 3 puncte in 3 meciuri... nu este un bilant prea bun!". Patru dintre ultimele cinci derby-uri gazduite de Steaua s-au incheiat la egalitate. Acum, cota pentru scor egal este 3,15 pe unibet.ro.

 

Un pariu care se pare ca multumeste ambele parti este cel pe faptul ca se va marca in ambele porti. Cota la Unibet: 1,92. In fiecare dintre ultimele 7 derby-uri, ambele echipe au marcat. Puncte slabe ar avea insa atat Steaua, cat si Dinamo. Gazdele au incasat 10 goluri in ultimele 3 derby-uri cu Dinamo; in plus, echipa din Stefan cel Mare a incasat doar 2 goluri in cele 6 meciuri disputate in toate competitiile, de la venirea pe banca tehnica a lui Cosmin Contra. Totusi, Dinamo are zero goluri marcate in primele doua etape din play-off, in timp ce Steaua a inscris in ultimele 8 meciuri din campionat.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează