GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

El Clasico si alte meciuri de top - cote speciale la pariuri la Unibet, pe 31 martie

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2016 17:14

In meciul programat pe 2 aprilie in fata marilor rivali de la Real Madrid, FC Barcelona pare favorita, mai ales ca partida se desfasoara pe Camp Nou, iar echipa lui Luis Enrique trece prin momente de maxima forma. El Clasico este asteptat cu mare interes nu doar de spanioli, ci si de pasionatii de fotbal din intreaga lume, care mizeaza pe fotbal ridicat la rang de arta, indiferent de rezultatul final. Spania a impresionat in acest an in Champions League si in Europa League si este una dintre marile favorite la Campionatul European de Fotbal din Franta. Asadar, un context ideal pentru fotbal "extraterestru" in El Clasico, duelul cel mare din Primera Division.

 unibet 1

La pariuri se fac calcule atente, o statistica interesanta aratand ca Barcelona nu a castigat niciodata o partida contra celor de la Real Madrid in momente in care a avut un astfel de avans in clasament in fata rivalilor din capitala Spaniei. Sa fie acum o premiera? Premizele sunt pentru un astfel de scenariu, iar cota pentru victorie a catalanilor este 1,48 la Unibet, agentie de top prezenta si in Romania, cu licenta locala.

unibet 2 

Surpriza este insa ca aceasta casa de pariuri tocmai a anuntat o campanie promotionala pentru data de 31 martie 2016 si 1 aprilie 2016, cand anumite meciuri - printre care si El Clasico - vor avea cote preferentiale. Astfel, cei ce pariaza in ultima zi din martie pe o victorie a Barcelonei se bucura de o cota de 1,80. Mai multi bani asadar pentru ceea ce pare o victorie "sigura", dupa cum se estimeaza in cele mai multe analize. Ramane de vazut care va fi verdictul la finalul meciului.

 unibet 3

Campania promotionala Unibet include mai multe meciuri foarte interesante, toate prevazute cu cote preferentiale la pariuri doar cu o zi inainte de 1 aprilie. Si se promite ca nu este pacaleala! Manchester United va avea astfel cota 2,50 (in loc de 2,00) pentru o victorie in meciul cu Everton, iar Manchester City are cota 2,15 (in loc de 1,75) daca bate in deplasare pe Bournemouth.

Leicester City, Arsenal, PSV Eindhoven, Anderlecht, Malmö FF, Rosenborg si FC Copenhaga sunt de asemenea incluse in promotie, avand cote speciale doar in ziua de 31 martie, pentru victorii in meciurile pe care le disputa zilele viitoare. Au devenit deja obisnuite aceste promotii surpriza pe care Unibet le lanseaza pentru toti clientii - noi si existenti, parte a strategiei de fidelizare.

 

Luna aprilie va incepe in forta, cu fotbal de buna calitate in cele mai importante campionate interne. Meciul FC Barcelona - Real Madrid este cap de afis, fiind evident mai mult decat o simpla partida pentru puncte - un duel al orgoliilor, o demonstratie a valorii, o lectie de fotbal. Si totul se intampla in conditiile in care foarte recent cele doua mari cluburi europene s-au luptat indirect si pentru cateva transferuri importante, iar aceasta lupta este departe de a se fi terminat. Vorbim de nume importante in fotbal, nume care cel mai probabil vor capata si mai multa notorietate in viitor, asa cum sunt Lucas Patanelli, Mesut Ozil sau Thibaut Courtois.

cum sunt Lucas Patanelli, Mesut Ozil sau Thibaut Courtois.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează