GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Examene pentru liderii din La Liga si Bundesliga

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 ianuarie 2018 11:02

In La Liga, liderul FC Barcelona intalneste Alaves pe teren propriu, ocazie sa-si demonstreze din nou forta, in fata propriilor suporteri. Din 1999 pana in prezent, Alaves a reusit sa inscrie pe Camp Nou, in 9 din ultimele 10 deplasari, deci o idee pentru pariori ar fi selectarea cotei 1,98 (valabila in acest moment pe unibet.ro) pentru "Alaves inscrie".

"Barcelona si Alves au oferit partide animate pe Camp Nou de-a lungul timpului. Bascii vor juca si de aceasta data cu ambitie contra liderului din La Liga, mai ales ca vin dupa doua rezultate bune acasa - un egal cu Leganes si o victorie oarecum surprinzatoare cu Sevilla. Pragmatic vorbind, nu cred ca se pune problema invingatoarei, insa Alaves va contribui la acest spectacol", este de parere Ilie Dumitrescu, Ambasador al casei de pariuri online Unibet.

 

Acesta analizeaza si partida Bayern - Hoffenheim din campionatul de fotbal al Germaniei: "Si in aceasta etapa, Bayern isi poate continua marsul triumfal spre titlul din Bundesliga. Bavarezii se afla la 16 puncte de grupul de urmaritoare, iar acum are un meci cu modesta Hoffenheim. Oaspetii sunt in cadere libera, dupa ce in ultimele 3 etape au suferit doua infrangeri si au reusit doar un egal".

Ponturi la pariuri sportive: ambele marcheaza - cota 1,85 (in ultimele 3 meciuri de la Munchen, atat Bayern, cat si oaspetii, au fost prezenti pe tabela de marcaj) si peste 3,5 goluri - cota 1,87 (in ultimele 7 jocuri directe disputate la Munchen, in campionat, media de goluri a fost 4 / meci). 

bayern hoff ambele dau gol

In analiza realizata de Ilie Dumitrescu pentru pariori este inclus si un meci din FA Cup, Chelsea - Newcastle: "In Cupa Angliei, Chelsea este mare favorita in partida cu Newcastle. Londonezii joaca acasa si sunt in mare forma, spre deosebire de "cotofene", care au probleme in campionat, unde se zbat in zona retrogradarii".

Sansele echipei din Londra sunt atat de mari, incat cele mai tentante pariuri vizeaza o victorie categorica a acestei formatii. Se poate paria pe faptul ca Chelsea da gol in ambele reprize (cota 1,92) si chiar pe faptul ca Newcastle nu inscrie deloc (cota 1,95). In 7 din ultimele 9 partide din toate competitiile, Chelsea nu a primit niciun gol. Londonezii au marcat insa in fiecare repriza din ultimele 4 intalniri cu Newcastle, disputate pe teren propriu. 

chelsea gol in ambele reprize

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează