GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

FCSB - Lazio: ce cota are optiunea pentru gol in ambele porti, recomandata de Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat marti, 13 februarie 2018 12:46

Pariurile pe un meci international in care joaca o echipa romaneasca sunt dificile pentru ca intervine partea sentimentala, mai greu de administrat. Se pot gasi insa optiuni obiective si in acelasi timp care sa nu fie contra echipei autohtone. In FCSB - Lazio, desigur ca italienii pornesc cu prima sansa (cota 1,83 pentru meci castigat la Bucuresti), insa Ilie Dumitrescu, Ambasador al casei de pariuri online Unibet, recomanda si optiunea "ambele marcheaza" - cota 1,85.

 

 

In 5 din ultimele 6 jocuri acasa ale FCSB, in Europa League, ambele echipe au marcat. Din pacate, statisticile nu sunt deloc bune pentru romani in ceea ce priveste finalul meciurilor: FCSB nu a castigat nicio partida din cele 13 disputate cu echipe italiene, in cupele europene. Pe 15 februarie, ramane de vazut daca formatia lui Nicolae Dica va avea capacitatea de a scrie istorie, in conditiile in care porneste fara stres. 

lazio castiga

 

Zilele acestea sunt programate meciuri interesante si in UEFA Champions League. In Porto - Liverpool, o idee ar fi pariere pe faptul ca gazdele nu vor pierde - cota 1,63. In acelasi timp insa se poate paria pe "ambele marcheaza" pentru ca ambele echipe au inscris in 5 din cele 6 jocuri disputate de Porto in acest sezon al Ligii Campionilor.

 

"Porto - Liverpool se anunta un meci echilibrat. Ambele formatii au aratat o forma buna in competitiile interne, iar Liga Campionilor este locul ideal sa-si arate valoarea. As vrea sa va mai spun ca gazdele au castigat ultimele doua jocuri acasa cu echipe din Anglia, in timp ce "cormoranii" au reusit o victorie si un egal in precedenta dubla cu Porto, jucata in grupele Ligii Campionilor, in anul 2007", explica Ilie Dumitrescu.

fc porto nu pierde

 

Tot in UEFA Champions League, Juventus Torino si Tottenham vor disputa un joc in care echilibrul este evident: doua echipe in forma buna, cu evolutii pozitive in campionat. Italienii au avantaj prin experienta superioara in Champions League, dar Spurs a impresionat in faza grupelor, cand a terminat mai sus decat Madrid si Dortmund. 

Juventus are mari sanse pentru a castiga (cota 1,92), daca tinem cont de victoriile recente cu echipe din Premier League - Man. City si Chelsea. Un pariu interesant, cu cota 2,70, este "0-0 pana in min. 29:59". Juventus a marcat 71,4% din totalul golurilor din UEFA Champions League dupa prima jumatate de ora de joc.

juventus castiga

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează