GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Gazeta Sporturilor lansează o colecție mi-nu-na-tă de DVD-uri pentru copii: Prințesa Lebadă! Acum la chioșcuri ai al doilea DVD

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2015 12:25

Cinci filme de animație, dublate în limba română, cu aventurile prințesei Odette.

Prințesa Lebădă este o animație plină de magie, muzică și aventură. Povestea este bazată pe binecunoscuta istorie clasică Lacul Lebedelor, care a captat inimile publicului din întreaga lume.

Povestea o prezintă pe frumoasa prințesă Odette, care este transformată în lebădă de către un vrăjitor malefic. Captivă pe un lac fermecat, ea se împrietenește cu broasca Jean-Bob, Țestoasa Speed și papagalul de mare Puffin.

În ciuda eforturilor depuse de noii prieteni ai prințesei Odette, vraja nu poate fi ruptă decît de un jurămînt de iubire veșnică

  

Prințesa Lebadă - Serie nouă de DVD-uri cu filme de animație

 

DVD 1 - Vineri, 29 mai

DVD 2 - LUNI, 8 iunie

DVD 3 - LUNI, 15 iunie

DVD 4 - LUNI, 22 iunie

 

Ziar + DVD, la doar 17 lei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
10204418377725583
Avramescu Alexandru Virgil  •  09 Iunie 2015, 23:13

Exagerati cu pretul. In magazin costa 20 de lei. Daca era 12, 13 lei mai ziceam. Mult succes. O sa-l cumpar de pe ALTEX cand se va face 10 lei filmul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează