GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  DVD CU GAZETA

Gazeta Sporturilor le aduce copiilor celebrul desen "Thomas şi prietenii lui”!

Articol de GSP - Publicat joi, 27 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 04 octombrie 2012 10:43

Din 1 octombrie, copiii pot călători într-o lume plină de poveşti alături de locomotiva Thomas şi amicii săi. Gazeta Sporturilor aduce o serie nouă de DVD-uri cu celebrul desen animate ”Thomas şi prietenii lui”.

Aventurile lui Thomas din Insula Sodor se bazează pe o carte de poveşti pentru copii, ”The Railway Series”, scrisă de un britanic pentru fiul său. De cînd Thomas a prins viaţă pe micul ecran, toţi copiii s-au îndrăgostit de personajele imaginate de Wilbert Awdry. 

DVD-urile ”Thomas şi prietenii lui” pot fi găsite în fiecare zi de luni la chioşcurile de ziare, numai împreună cu Gazeta Sporturilor, la preţul de 11,99 lei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
andut
andut  •  01 Octombrie 2012, 15:16

salut! as vrea sa stiu cate dvd-uri vor fi si daca vor aparea doar lunea, sa le pot cumpara pe toate. multumesc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close