GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Gică Craioveanu devine Brand Ambassador al companiei Sportingbet în România

Articol de GSP - Publicat joi, 18 februarie 2016 16:36

Gică Craioveanu este unul dintre jucătorii marcanți ai fotbalului românesc. Plecat de la Constructorul Slatina, tânărul mereu cu zâmbetul pe buze a făcut istorie la Craiova câștigând cu Universitatea un titlu și două Cupe ale României, fiind de două ori golgheter al primei ligi. Au urmat 11 ani în Spania, cu 223 meciuri și 48 goluri în Primera Division și o statuie la Getafe, singura a unui sportiv român peste hotare. A fost unul dintre cei mai carismatici jucători ai Naționalei României pentru care a îmbrăcat de 25 de ori tricoul între 1993 și 1999 și a înscris 4 goluri.

După retragerea din activitatea competițională, fostul mare fotbalist și-a pus în valoare spiritul analitic și atenta cunoaștere a fotbalului spaniol și a celui românesc în calitate de colaborator permanent al unor canale media din Spania și România. Astfel, vine în mod natural alegerea sa ca Brand Ambassador de către liderul pieței locale de pariuri sportive, asocierea de imagine având ca numitor comun succesul bazat pe inteligență și perseverență.

La semnarea contractului, Gică Craioveanu s-a declarat entuziasmat cu privire la rolul său de Brand Ambassador al Sportingbet: “Este un nou domeniu pentru mine, o nouă provocare, și sunt determinat să transmit tuturor celor care îmi urmăresc evoluția ca ambasador încrederea că pasiunea pentru fenomenul sportiv și inteligența pot fi cuantificate în câștiguri financiare. Asocierea mea cu Sportingbet în planul imaginii va fi vizibilă în toate activitățile de comunicare ale companiei ”.

Sportingbet.ro este un site internațional de jocuri de noroc, ce oferă paruri sportive, cazinou, poker, dar și alte jocuri, Platforma oferă clienților săi o ofertă variată de pariere: peste 6000 de opțiuni de pariere LIVE și peste 100 de ligi de fotbal. De asemenea, Sportingbet oferă o mare varietate de sporturi, dar și peste 200 de jocuri slot ce fac parte din Cazinoul Sportingbet. Compania licențiată în România își dorește să ofere clienților săi din România o experiență de pariere de calitate, 100% în siguranță.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ataraxia
ataraxia  •  21 Februarie 2016, 20:21

gica apare in haine de puscarias, acum face reclama la pariuri...mai are sa faca la tutun, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close