GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Herbalife îl felicită pe Cristiano Ronaldo care a fost desemnat jucătorul anului 2017

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 15:19

Compania globală de produse de nutriţie Herbalife îl felicită pe Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid care a fost desemnat cel mai bun jucător din 2017 și a primit acesată distincția în cadrul galei FIFA, ce s-a desfășurat la Londra.

Începând cu anul 2013 Herbalife a devenit Sponsor Oficial în Nutriţie al jucătorului internaţional de fotbal Cristiano Ronaldo colaborând în permanenţă cu Ronaldo pentru a-i dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie.

Atleţii sponsorizaţi de către Herbalife au la dispoziţie o gamă completă de nutriţie sportivă destinate folosirii lor pe perioada antrenamentelor, a competiţiilor  şi a perioadei de recuperare fizică. Herbalife Nutrition a lansat Herbalife24 CR7 Drive în colaborare cu Cristiano Ronaldo, o băutură concepută special pentru a satisface nevoile nutriționale specifice sportului de performanţă.

Herbalife susţine la nivel mondial peste 200 de atleţi de performanţă, având ca obiectiv asigurarea unei nutriţii adecvate în vederea îmbunătăţirii performanţelor sportive. În România, Herbalife lucrează cu echipa de fotbal FC Viitorul, Anca Bucur, Miss Fitness Univers, Ciprian Bălănescu, campion balcanic şi campion naţional al României la triatlon, duatlon şi aquatlon şi al echipajul de canotaj - dublu rame feminin, categoria uşoară, format din Ionela Livia Lehaci şi Andreea Asoltanei.

 

Despre Herbalife®

Herbalife® oferă o gamă variată de produse pentru controlul greutăţii obţinute în urma unor cercetări ştiinţifice, suplimente nutriţionale menite să sprijine un stil de viaţă activ şi sănătos, precum si produse pentru îngrijirea personală. Portofoliul Herbalife® include shake-uri proteice, batoane înlocuitoare de masă şi gustări proteice; suplimente nutritive pentru fitness şi energie; produse pentru îngrijire personală şi produse pentru îngrijirea tenului.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
496293567407883
Violeta Blebea  •  27 Octombrie 2017, 20:04

Sunt extrem de implicată si eu in acest concept de nutritie, miscare ai sănătate pt că la 55 de ani am căpătat o mobilitate si o capacitate efort excepțională. Sunt convinsa ca farmacisti ca ma hrănesc si ma hidratez cu produse EXCEPȚIONALE! Si eu sunt un exemplu de urmat dar sportivii de top care se hrănesc cu cea mai înaltă tehnologie im materie de nutriție sunt ambasadorii cei mai performanti. Fără aceste produse , fără o conduita nutritionala futuristă ei n - ar fi reusit aceste performante. Astăzi ai nevoie de tehnologiei avansata pt a hrani si hidrata celulele sănătos , pt a putea sa rezisti unui efort sustinut înalt si pt a putea sa te recuperezi rapid dupa acesta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close