GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Holograf se află în plin turneu naţional “Vedere de la Costinești”

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 martie 2017 15:21

După 39 de ani de success, trupa Holograf continuă să umple ochi sălile de spectacole, readucând în atenţia publicului mai bine de două ore de hituri, mai vechi şi mai noi, din toate etapele muzicii lor.

Odată cu concertul din data de 20 martie 2017, susţinut la Sala Palatului cu casa de bilete închisă, a debutat şi turneul naţional “Vedere de la Costinești”, iar în data de 26 martie, spectacolul a fost pus în scenă şi la Constanţa. Vor mai urma concerte la Craiova (29 martie), Braşov (31 martie) şi Iaşi (4 aprilie).

Spectacolul, consistent şi emoţionant, este răsplătit de public în fiecare oraş cu aplauze îndelungi, iar piesa “Dă-mi iubirea ta”, lansată în urmă cu câteva zile, este cântată în premieră în noul show, stârnind valuri de reacţii pozitive în rândul fanilor. 

Astfel, timp de două ore şi jumătate, spectatorii trec prin toate etapele muzicii Holograf, de la nostalgia primelor cântece, ca “Singurătatea astronautului YX57”, pană la energia rock-ului din “Banii vorbesc” sau emoţia din “Mama”. 

Fără coregrafii impresionante sau costume spectaculoase, ci mizând, ca întotdeauna, pe un conţinut de valoare şi pe surse de inspiraţie autentice, Dan Bittman, Edi Petroșel, Iulian Vrabete, Tino Furtuna și Romeo Dediu  nu se dezic nici de data aceasta, cântând, timp de două ore şi jumătate, doar hituri din playlistul Holograf. Producţia tehnică, inspirată din “perioada Costinesti”, pune şi ea în valoare substanţa și metafora muzicii Holograf.

Spectacolul unui public ce vibrează de emoţie şi nostalgie la fiecare cântec, aplauze îndelungi şi ovationările furtunoase - sunt dovada faptului că Holograf este şi va rămane una dintre cele mai longevive şi mai valoroase trupe româneşti, ţinând mereu pasul cu schimbarea şi păstrandu-şi totodată intact ADN-ul rock.

Oraşele în care va ajunge Holograf în curând în cadrul tunerului “Vedere de la Costinesti”, sunt: Craiova (29 martie), Braşov (31 martie), Iaşi (4 aprilie). Bileţele se găsesc pe iabilet.ro şi pe startickets.ro. 

 

  

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează