GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

În acest sfârșit de săptămână se poate decide titlul în Premier League

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 mai 2017 16:28

West Bromwich - Chelsea sau RB Leipzig - Bayern Munchen sunt două din capetele de afiş ale acestui sfârşit de săptămână fotbalistic. Ionel Dănciulescu, expertul Unibet, a analizat etapele din Anglia si Germania şi a scos la iveală cele mai bune pronosticuri pe care pot miza pariorii.

 

 

West Brom - Chelsea

Pentru a pune mâna pe trofeul de campioană, Chelsea are nevoie de un succes în compania unei formaţii ce nu mai are pentru ce luptă. “Elevii lui Antonio Conte sunt în mare formă, având trei victorii consecutive, la minim doua goluri diferenţă, în timp ce West Brom se află în cădere liberă, cu 4 înfrângeri şi un egal, în ultimele cinci etape”, a concis Ionel Dănciulescu, care e de părere că oaspeţii se vor impune lejer. Pronostic: Chelsea - 1,5 HA (Chelsea să învingă la minim două goluri diferenţă), la o cotă de 2,10.

chelsea castiga la handicap

 

Manchester City - Leicester

 

“City a pierdut ultimele 2 jocuri cu Leicester, echipă care joacă în acest final de campionat...de plăcere”, informează Ionel Dănciulescu, Cum cetăţenii sunt în luptă directă cu Liverpool pentru ocuparea poziţiei a 3-a, ce duce în grupele Champions League, gazdele sunt obligate să câştige. Dar rezultatul final nu este unul uşor de anticipat, aşa că expertul casei de pariuri online Unibet ne sugerează un pariu pe goluri - “ambele marchează”, pronostic ce primeşte o cotaţie de 1,71.

city leicester gg

 

Tottenham - Manchester United

 

“Sigură de locul 2, Tottenham are posibilitatea să-şi îmbunătăţească palmaresul în faţa lui Manchester United, echipă pe care a învins-o o singură dată în 15 meciuri disputate pe White Hart Lane”, considera Ionel Dănciulescu. Jocul consistent al celor de la Spurs din acest sezon este principalul argument, dar nu trebuie nici să uităm că United a avut, joi, o partidă extrem de dificilă contra celor de la Celta Vigo, în Europa League. De aceea, pronosticul “Tottenham câștigă”, la o cotă de 1,70, are şanse reale de reuşită.

tottenham castiga

 

 

RB Leipzig - Bayern Munchen

 

“Leipzig - Bayern putea fi teoretic o adevărată finală a campionatului în Germania, însă meciul nu mai are nicio miză pentru clasamentul final. Va fi, totuşi, un derby al orgoliilor, în care fiecare echipă va dori să arate că este mai bună”, este de parere Ionel Danciulescu. Aşadar, indiferent de rezultatul acestui meci, cele doua formaţii au asigurate primele două locuri in Bundesliga, iar spectacolul n-ar trebui să lipsească, ţinând cont de valoarea celor două loturi. Pronostic: peste 2,5 goluri în meci, la o cotă de 1,64.

leipzig bayern peste25

 

Werder Bremen - Hoffenheim

 

Werder Bremen - Hoffenheim este, pe hârtie cel puţin, un duel ce promite multe reuşite, iar Ionel Dănciulescu, expertul Unibet, confirmă acest aspect. “În acest sezon, echipa din Bremen a fost implicată în partide în care s-au înscris 3,4 patru goluri pe meci, un record în Bundesliga. Aflată la capătul unui sezon excelent, Hoffenheim a participat şi ea la jocuri cu goluri de ambele parţi, în ultimele opt deplasări”, spune fostul fotbalist, sigur pe el că vom vedea goluri in amândouă porţiile. Pronosticul “ambele marchează” beneficiază de o cotă de 1,42.

werder hoffe gg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează