GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

In plina criza, Madridul cauta revenirea cu Deportivo La Coruna

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 ianuarie 2018 11:49

Dupa neasteptatul esec cu Villarreal, 0-1, pe Santiago Bernabeu, se poate spune ca R. Madrid a intrat in criza. "Galacticii" se afla acum la 19 puncte in urma liderului FC Barcelona, o valoare incredibila pentru doua echipe aflate de obicei la mica distanta una fata de cealalta in clasamentul din La Liga. Acum, in meciul cu Deportivo la Coruna programat pe 21 ianuarie, ora 17:15, in etapa a 20-a a campionatului spaniol, se poate spune ca este in joc chiar postul lui Zidane.

 

 

Madridul este evident favorita la agentiile de pariuri online, insa pentru o cota mai buna se poate paria pe faptul ca se marcheaza peste 4,5 goluri - cota 2,23. In 5 din ultimele 6 jocuri directe disputate la Madrid, s-au marcat cel putin 5 goluri. De asemenea, in 2 din ultimele 3 vizite la Madrid, Deportivo a reusit sa limiteze proportiile scorului, pierzand la maximum 2 goluri diferenta. Idee la pariuri online: Deportivo +2,5 AH - cota 1,87 pe unibet.ro.

real deportivo peste 45 goluri

 

In Serie A, in etapa cu numarul 21, toata atentia este spre derby-ul Inter - AS Roma. "Inter, locul 3 si AS Roma, locul 5, se intalnesc in derbyul etapei din Italia. Intre cele doua formatii este o diferenta de numai 3 puncte. Atat Inter, cat si Roma sunt avide de victorie, dupa perioade de declin. Elevii lui Luciano Spalletti nu au mai castigat de 5 etape, in timp ce romanii de trei. Cum in tur Inter a reusit sa se impuna pe Olimpico, scor 3-1, Roma ar trebui sa caute revansa pe San Siro", comenteaza Ilie Dumitrescu, Ambasador al casei de pariuri online Unibet.

 

Inter a invins-o pe Roma in 2 din ultimele 3 meciuri disputate pe San Siro: 1-0 si 2-1 in 2015. Asadar, merita atentie pariul pe victoria gazdelor, cota fiind 2,25 in acest moment. O alta cota interesanta (1,67) este cea cu privire la faptul ca se marcheaza peste 2,5 goluri. In 5 din ultimele 7 meciuri directe gazduite de Inter s-au inregistrat minimum 3 goluri pe tabela de marcaj.

inter castiga

 

"Lider detasat in Germania, Bayern ar trebui sa-si treaca in cont o noua victorie, acasa, cu modesta Werder Bremen. Aceasta este tendinta dupa cele 5 victorii consecutive reusite de la esecul din deplasare cuu Gladbach. De partea cealalta, Werder face un sezon slab, ajungand sa lupte pentru salvarea de la retrogradare. Principala problema a "verzilor" este faza ofensiva: in 17 etape au marcat doar 14 goluri, printre cele mai putine din Bundesliga", mai spune Ilie Dumitrescu in analiza sa video postata online, cu privire la meciurile din acest week-end. 

werder nu da gol

 

Bayern s-a impus acasa, la cel putin 3 goluri diferenta, in 5 din ultimele 6 meciuri contra lui Werder, o statistica ce poate genera si un pariu. Werder Bremen nu a marcat in niciuna din ultimele 4 deplasari pe terenul lui Bayern si se poate alege si acum cota 1,83 pentru "Werder nu inscrie".

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează