GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  EDIŢIA 2013

Începe Cupa ”Cornel Dinu” pentru companii! Mîine este tragerea la sorţi!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 martie 2013 11:09

Cea de-a patra ediţie a Cupei ”Cornel Dinu” pentru companii este foarte aproape de start. Mîine, la Hotel Marshal din Bucureşti, de la ora 20:00, Cornel Dinu va efectua tragerea la sorţi a primei faze a competiţiei. Vor lua startul 56 de echipe, prin care şi cea a Gazetei Sporturilor, acestea urmînd a fi împărţite în 7 grupe de cîte 8. În faza a doua se vor califica primele patru clasate din fiecare grupă plus cele mai bune 4 echipe de pe locurile 5.

Alături de Cornel Dinu, cel care a dat numele competiţiei, la conferinţa de presă vor participa şi invitaţi surpriză din afara graniţelor ţării. De asemenea, la eveniment sînt invitaţi toţi reprezentanţii echipelor înscrise în competiţie.

Cea mai prestigioasă competiţie dedicată companiilor din România, inaugurată în septembrie 2011 cu 26 de echipe la start, îşi va stabili cîştigătoarea celei de-a patra stagiuni în luna iunie. La precedenta ediţie, 36 de formaţii s-au luptat pentru locul 1 pe care l-a obţinut compania Roli Bina International.

Startul competiţiei se va da în ultimul weekend din luna martie, iar toate partidele se vor disputa în complexul sportiv ”Dinamo”.

Mai multe detalii puteţi găsi pe site-ul competiţiei, www.cupacorneldinu.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează